50 g ESTRATTO DI WANILIA IN PASTA 23228 MODECOR półprodukt w postaci pasty z naturalnym ekstraktem waniliowym

Indeks: MODECOR1149
Marka:

Półprodukt w postaci słodkiej pasty z ekstraktem waniliowym. Zawiera naturalny aromat oraz mielone laski wanilii. Doskonały dodatek smakowy do wypieków i deserów.

25,00 zł (23% VAT)
50,00 zł / 100 g

20,33 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 14 szt.

Opis produktu

ESTRATTO DI WANIGLIA IN PASTA - to półprodukt w postaci słodkiej pasty (na bazie cukru i syropu glukozowego) z dodatkiem naturalnego ekstraktu waniliowego. Smak waniliowy podbija dodatek naturalnego aromatu (0.7%) oraz mielonych lasek waniliowych (0.7%). Pasta waniliowa będzie doskonałym dodatkiem smakowym do różnego rodzaju wypieków i deserów. Doskonale sprawdzi się również do kremów oraz bitej śmietany. Uniwersalny dodatek smakowy niezbędny w każdej domowej cukierni.

Składniki: syrop glukozowy, cukier, naturalny aromat waniliowy (10%), woda, cukier karmelizowany, ekstrakt z krokosza barwieńskiego, mielone laski wanilii (0.7%), ekstrakt z wanilii Madagaskar (0.7%), sól, substancja zagęszczająca: pektyna (E440); może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów arachidowych i pistacji; produkt bezglutenowy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość odżywcza 1246/298 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 73.0 g
w tym cukry 53.0 g
Białko 0.0 g
Sól 0.11 g

PASTA WANILIOWA MODECOR (2).png

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
23228
NAZWA HANDLOWA
ESTRATTO DI WANILIA IN PASTA
MASA NETTO
50 g
OPAKOWANIE
TUBKA
RODZAJ
PÓŁPRODUKT W POSTACI PASTY
AROMAT
WANILIOWY
SMAK
WANILIOWY | SŁODKI
BARWA
LEKKO ŻÓŁTA
KONSYSTENCJA
PASTA
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT Z EKSTRAKTEM WANILIOWYM
ZASTOSOWANIE
DODATEK SMAKOWY DO WYPIEKÓ I DESERÓW
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU