Półprodukt w postaci słodkiej pasty z ekstraktem waniliowym. Zawiera naturalny aromat oraz mielone laski wanilii. Doskonały dodatek smakowy do wypieków i deserów.
ESTRATTO DI WANIGLIA IN PASTA - to półprodukt w postaci słodkiej pasty (na bazie cukru i syropu glukozowego) z dodatkiem naturalnego ekstraktu waniliowego. Smak waniliowy podbija dodatek naturalnego aromatu (0.7%) oraz mielonych lasek waniliowych (0.7%). Pasta waniliowa będzie doskonałym dodatkiem smakowym do różnego rodzaju wypieków i deserów. Doskonale sprawdzi się również do kremów oraz bitej śmietany. Uniwersalny dodatek smakowy niezbędny w każdej domowej cukierni.
Składniki: syrop glukozowy, cukier, naturalny aromat waniliowy (10%), woda, cukier karmelizowany, ekstrakt z krokosza barwieńskiego, mielone laski wanilii (0.7%), ekstrakt z wanilii Madagaskar (0.7%), sól, substancja zagęszczająca: pektyna (E440); może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów arachidowych i pistacji; produkt bezglutenowy.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość odżywcza
1246/298 kJ/kcal
Tłuszcz
0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe
0.0 g
Węglowodany
73.0 g
w tym cukry
53.0 g
Białko
0.0 g
Sól
0.11 g
Szczegóły produktu
MODECOR1149
12 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
23228
NAZWA HANDLOWA
ESTRATTO DI WANILIA IN PASTA
MASA NETTO
50 g
OPAKOWANIE
TUBKA
RODZAJ
PÓŁPRODUKT W POSTACI PASTY
AROMAT
WANILIOWY
SMAK
WANILIOWY | SŁODKI
BARWA
LEKKO ŻÓŁTA
KONSYSTENCJA
PASTA
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT Z EKSTRAKTEM WANILIOWYM
ZASTOSOWANIE
DODATEK SMAKOWY DO WYPIEKÓ I DESERÓW
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODYM MIEJSCU
MODECOR1149
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego. Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
Półprodukt w postaci słodkiej pasty z ekstraktem waniliowym. Zawiera naturalny aromat oraz mielone laski wanilii. Doskonały dodatek smakowy do wypieków i deserów.