ESTRATTO DI WANIGLIA IN PASTA - to półprodukt w postaci słodkiej pasty (na bazie cukru i syropu glukozowego) z dodatkiem naturalnego ekstraktu waniliowego. Smak waniliowy podbija dodatek naturalnego aromatu (0.7%) oraz mielonych lasek waniliowych (0.7%). Pasta waniliowa będzie doskonałym dodatkiem smakowym do różnego rodzaju wypieków i deserów. Doskonale sprawdzi się również do kremów oraz bitej śmietany. Uniwersalny dodatek smakowy niezbędny w każdej domowej cukierni.

Składniki: syrop glukozowy, cukier, naturalny aromat waniliowy (10%), woda, cukier karmelizowany, ekstrakt z krokosza barwieńskiego, mielone laski wanilii (0.7%), ekstrakt z wanilii Madagaskar (0.7%), sól, substancja zagęszczająca: pektyna (E440); może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów arachidowych i pistacji; produkt bezglutenowy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU |
Wartość odżywcza |
1246/298 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
0.0 g |
Węglowodany |
73.0 g |
w tym cukry |
53.0 g |
Białko |
0.0 g |
Sól |
0.11 g |


.png)