
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg BASE FRUTTA 150 NE 1470157 baza do sorbetów BABBI:
Opis: bazy do lodów owocowych i sorbetów; są łatwe w użyciu; umożliwiają tworzenie miękkich i zarazem zwartych lodów;
bazy są odpowiednie do tworzenia wegańskich sorbetów; półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa;
produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych; produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE FRUTTA SPECIAL 50 - baza do sorbetów do stosowania w procesie na ciepło (40°C).
Składniki: cukier, dekstroza, syrop glukozowy w proszku, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca: pektyna,
substancja stabilizująca: mączka chleba świętojańskiego, fruktoza krystaliczna, białka sojowe;
może zawierać śladów ilości jaj.
Dozowanie: 100 g/1 kg mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 8 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 1470157
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: BABBI179
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów mlecznych. Gotowa mieszanka bazowa przeznaczona jest do produkcji lodów orzechowych (z zastosowaniem tłustych past).
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: BABBI216
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów jogurtowych bez dodatku cukru. Gotowa mieszanka bazowa pozwala na produkcję lodów z automatu.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL152
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: COMPRITAL147
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI207
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania lodów o smaku słonego karmelu. Mieszanka pozwala również na produkcję intensywnie karmelowych lodów z automatu.