
Indeks: COLLINO11
Marka: COLLINO
∅ 26 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
2,50 zł / 1 szt.
1kg Baza Lukru Królewskiego w proszku LK-03 Dekorpol:
Baza do przygotowywania białego lukru królewskiego w proszku.
Opis: baza pozwalająca na szybkie i proste przygotowanie lukru królewskiego,
idealnego do dekoracji pierniczków, ciasteczek, ciast, babeczek oraz innych wyrobów cukierniczych.
Lukier ma białą barwę oraz słodki smak, dzięki czemu stanowi dobrą bazę do tworzenia
lukru barwionego oraz aromatyzowanego. Po rozrobieniu bardzo dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi w proszku
oraz z barwnikami o konsystencji żelowej, a także aromatami.
Sposób przygotowania:
- 173 g bazy lukru królewskiego należy połączyć z 25 g ciepłej wody (konsystencje lukru można regulować poprzez dodatek wody),
- dokładnie wymieszać, najlepiej za pomocą miksera przez około 5-6 minut (aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji),
- lukier naniesiony na dekorowaną powierzchnię należy pozostawić do wyschnięcia na 3-24 godziny (zależnie od wielkości dekorowanej powierzchni)
Kod produktu: LK-03
Kolor: biały
Opakowanie: 1 kg
Składniki: cukier puder, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), białko jaja kurzego w proszku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1674 kJ/400 kcal
- białko: 0,1 g
- węglowodany: 80,9 g
- w tym cukry: 69,8 g
- tłuszcz: 0,0 g
- sól: 0,05 g
Indeks: COLLINO11
Marka: COLLINO
Indeks: FOODCOLOURS31
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT118
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: INNE20
Marka: DLA SMAKU
Seria metalowych foremek do wykrawania bożonarodzeniowych ciasteczek, pierniczków i dekoracji.