50 x 70 cm STOLNICA SILIKONOWA Z PODZIAŁKĄ - elastyczna mata cukiernicza z powłoką silikonową
Elastyczna i łatwa do przechowywania stolnica silikonowa - doskonała do domowych pierniczków i pierogów.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Opis produktu
![]()
Seria domowych mat cukierniczych - wykonanych z włókna szklanego z zabezpieczającą powłoką silikonową. Zastosowane materiały oraz sposób wykonania mat zapewnia ich uniwersalność w zastosowaniu. Maty charakteryzują się gładką powierzchnią, dzięki czemu nadają cię do wałkowania ciasta lub masy cukrowej. Maty wykonane z włókna szklanego nie nadają się użytkowania w kuchence mikrofalowej. Maty są łatwe do przechowywania (elastyczność materiału) oraz utrzymania w czystości (dzięki możliwości mycia w zmywarce). Podczas pracy z matami cukierniczymi nie należy stosować ostrych narzędzi i przyborów kuchennych (noże, foremki do wykrawania, radełka itp.).
![]()
MATA SILIKONOWA NA 48 SZTUK MAKARONIKÓW - Z RDZENIEM Z WŁOKNA SZKLANEGO I SZABLONEM OKRĘGÓW O ŚREDNICACH - 30 I 40 MILIMETRÓW. PRZEZNACZONA DO WYPIEKU MAKARONIKÓW (SPRAWDZI SIĘ RÓWNIEŻ DO CIASTA KRUCHEGO I PAŻONEGO ORAZ PODCZAS PRACY Z CZEKOLADĄ I MASAMI CUKIERNICZYMI).
![]()
![]()
Zastosowanie:
jako stolnica (do wałkowania ciasta i masy cukrowej, tworzenia dekoracji, składania tortów itp.)
do pieczenia (makaroników, ciasta kruchego, ciasta francuskiego, ciasta parzonego)
do chłodzenia i mrożenia (torty lodowe, dekoracje czekoladowe itp.)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
50 x 70 cm STOLNICA SILIKONOWA Z PODZIAŁKĄ - elastyczna mata cukiernicza z powłoką silikonową
Elastyczna i łatwa do przechowywania stolnica silikonowa - doskonała do domowych pierniczków i pierogów.
30 x 42 cm MATA NA 30 SZTUK MAKARONIKÓW - mata cukiernicza z włókna szklanego z szablonem
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
∅ 100-140 x h 120 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 2 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
250 x 250 x h 10 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Tylka śr. 13mm 5 ząbków patyczek do płatków kwiatów 20676 Thermohauser
tylka średnia 20676 śr. 13mm wys.43mm
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej