63,14 zł / 1l
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
ZASTOSOWANIE/APLIKACJE:
Jogurtowa baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.
pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli owocowych, kaw, mrożonych drinków, napojów.
Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.
Baza ma lekki, kremowy jogurtowy smak, idealnie łączy się z owocami i słodkimi nutami.
Składniki: cukier, fruktoza, błonnik z cykorii, białka mleka, laktoza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
substancja stabilizująca: guma guar, aromt, odtłuszczony jogurt w proszku.
Może zawierać jaja, orzechy, soje oraz gluten.
Opakowanie: 2 kg (worek - zawartość worka w całości mieści się do puszki opakowania o mniejszej gramaturze)
Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przepis I:
- 150 ml wody lub mleka,
- 200 g lodu,
- 2 miarki bazy czekoladowej,
- miksować przez 30 sekund.
Przepis II:
- 120 ml mleka lub wody,
- 200 g lodu,
- 1 miarka bazy czekoladowej,
- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,
- miksować przez 30 sekund.
Seria produktów: Le Frappe de Monin
Wartość odżywcza
|
W 100 g produktu |
W 25 g produktu |
Wartość energetyczna |
1495/357 kJ/kcal |
374/89 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,9 g |
0,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,6 g |
0,15 g |
83,2 |
68,8 g |
17,2 g |
- w tym cukry |
66,6 g |
16,6 g |
Białko |
9,3 g |
2,3 g |
Sól |
0,05 g |
0,01 g |
70,10 zł / 1l
Indeks: KERRY60
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
1kg MOJITO przecier owocowy 28,5% z dodatkiem cukru 20% i mięty RAVIFRUIT
39,50 zł / 1 kg
Indeks: DEBIC02
Marka: DEBIC
700 ml DAIRY CREAM WITH SUGAR DEBIC słodzona bita śmietana w sprayu produkt gotowy do użycia
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
57,00 zł / 1l
Indeks: MONIN175
Marka: MONIN
0,7l BLOOD ORANGE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku czerwonej pomarańczy
63,10 zł / 1l