
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
2,5kg Czekolada BIAŁA CW2 25,9% CW2-E4-U71 Callebaut:
Zrównoważony smak mleka i śmietanki z subtelnymi nutami wanilii.
Opis: Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości. Produkowana w postaci niedużych pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).
Zaleca się upłynnianie we wszystkich pozostałych urządzeniach olejem roślinnym (polecamy zwykły słonecznikowy) lub masłem kakaowym w proporcji 5-8%,
co nie zmienia smaku czekolady, a jedynie delikatnie zwiększa jej płynność pozwalając na domykanie się tzw. "płaszcza" w fontannie.
Nie jest konieczne upłynnianie czekolady w kociołkach fondue.
Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 25,9%
- mleko: 23,7%
- tłuszcz: 33,9%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 2,5kg
Kod produktu: CW2-E4-U71BC
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: DEKORPOL1006
Marka: DEKORPOL
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA57
Marka: Lubeca
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CARMA02
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA24
Marka: VALRHONA
Indeks: CACAOBARRY14
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT28
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna w dużym opakowaniu.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT