5kg Czekolada BIAŁA BLANC SATIN 29% CHW-Q29SATI-E4-U72 Cacao Barry

CACAOBARRY14

Producent: Cacao Barry

Nowy produkt

Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.

19 Sztuk/-i

325,00 zł brutto.

325,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 32 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 32 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,20 zł.


Udostępnij: 

5kg Czekolada BIAŁA BLANC SATIN 29% CHW-Q29SATI-E4-U72 Cacao Barry :

Kremowa biała czekolada z nuta karmelu i wanilii.

Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.

Czekolada idealnie nadaje się do 
sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. 

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 

co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 29%

- mleko: 33%

- tłuszcz: 19%

Płynność: 4/5

Opakowanie: 5kg

Kod produktu: CHW-Q29SATI-E4-U72

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe, głównie odmiany Forastero.

Wskazówki dotyczące parowania: wanilia, goździki, bazylia, szafran, marchew, malina, yuzu, orzechy pini, różowy szampan, różowe wino, matcha.

 

Wartość odżywcza w 100 g:

 - wartość energetyczna: 2371 kJ/567 kcal

 - tłuszcz: 35 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g

 - węglowodany: 57 g

 - w tym cukry: 57 g

 - białko: 6,1 g

 - sól: 0,16 g

POBIERZ NASZE E-booki: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

5kg Czekolada BIAŁA BLANC SATIN 29% CHW-Q29SATI-E4-U72 Cacao Barry

5kg Czekolada BIAŁA BLANC SATIN 29% CHW-Q29SATI-E4-U72 Cacao Barry

Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry