CALLEBAUT93
Producent: Callebaut
Nowy produkt
5 Sztuka Sztuk/-i
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
1kg Czekolada 70% CIEMNA Strong 70-30-38-E4-U71 Callebaut
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Strong 70-30-38 70% 70-30-38-E4-U71 Callebaut:
Bardzo gorzka, intensywnie kakaowa czekolada z dodatkiem prażonego kakao.
Opis: czekolada ciemna/deserowa/gorzka o statusie kuwertury;
ma bardzo intensywny i zrównoważony smak czekolady, z wyczuwalną goryczą oraz nutami prażonego kakao;
czekolada o standardowej płynności w postaci niedużych kaletek/pastylek.
Zawartość kakao minimum 70,5%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero
Składniki: miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 70,5%
- mleko: 0%
- tłuszcz: 38,9%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania 2,5 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 70-30-38-E4-U71
Wskazówki dotyczące parowania: sól, kminek, pieprz, borówka, limonka, wino, herbata, ocet balsamiczny
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 539/255 kcal/kJ
tłuszcz: 39,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,0 g
węglowodany: 31,0 g
- w tym cukry: 26,0 g
białko: 8,8 g
sól: 0,02 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Na razie nie dodano żadnej recenzji.