3 kg CIEMNA CZEKOLADA 56% CHN56XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

Indeks: BARIMA45

Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
6 304,95 zł Do 96,30 zł
321,00 zł (23% VAT)
107,00 zł / 1 kg

260,98 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 13 szt.

Opis produktu

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko; masa kakaowa minimum 56%.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2329/559 kJ/kcal
Tłuszcz 36.6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 22.0 g
Węglowodany 47.4 g
w tym cukry 42.7 g
Białko 5.5 g
Sól 0.005 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU min. 35.0 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 56.0 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
CHN56XX3
NAZWA HANDLOWA
CIEMNA CZEKOLADA 56% CHN56XX3
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 3.0 kg - 18.0 kg
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CZEKOLADA W PASTYLKACH
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
RODZAJ CZEKOLADY
CIEMNA CZEKOLADA
PŁYNNOŚĆ CZEKOLADY
4/5
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
10-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE