800g COCOA NIBS 100% prażone kruszone ziarno kakao NIBS-S502-X47 Callebaut

CALLEBAUT66

Producent: Callebaut

Nowy produkt

13 Sztuk/-i

57,00 zł brutto.

57,00 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 5 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 5 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,50 zł.


800g COCOA NIBS 100% prażone, kruszone ziarno kakao NIBS-S502-X47 Callebaut:

Opis: 100% prażone i kruszone ziarno kakao (czysty smak prażonego kakao)

Składniki: prażone, kruszone ziarno kakaowe.

Skład: 100% kakao

Opakowanie: 800 g

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu:  NIBS-S502-X47

Zastosowanie: ozdabianie, pieczenie, nadawanie tekstury

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 601 kcal

tłuszcz: 54,5 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32,8 g

węglowodany: 5,5 g

 - w tym cukry: 0,3 g

białko: 11,7 g

sól: 0,02 g

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

800g COCOA NIBS 100% prażone kruszone ziarno kakao NIBS-S502-X47 Callebaut

800g COCOA NIBS 100% prażone kruszone ziarno kakao NIBS-S502-X47 Callebaut

Przejdź do góry