PANETTONE to seria form wykonanych z cienkiej tektury w kolorze beżowym z brązowymi elementami.
Przeznaczone są do pieczenia w wysokich temperaturach, nawet do 220°C oraz użytkowania w kuchence mikrofalowej.
Są również odporne na chłodzenie, zamrażanie i szokowe zmrażanie.
Posiadają dno z otworami, które zapewniają przepływ powietrza podczas pieczenia.
Nie wymagają zabezpieczania tłuszczem przed użyciem i są odporne na działanie tłuszczu znajdującego się w produkcie.
Przeznaczone są przede wszystkim do wypieku Panettone, jednak doskonale sprawdzą się do innych wypieków.
Konstrukcja i wygląd form zapewnia doskonały efekt podczas prezentacji wyrobów.
Przeznaczone są do pieczenia, zamrażania, przechowywania oraz prezentacji.
Form można używać w kuchence mikrofalowej.
Materiał z których wykonane są formy jest przeznaczony do recyklingu.
Formy sprzedawane są na sztuki.
Okrągła forma do pieczenia wysokich Panettone z cienkiej tektury w beżowo-brązowym kolorze.
Opakowanie: 20 sztuk (bez opakowania)
Kształt: okrągły, wysoki
Kolor zewnętrzny: beżowy z brązowymi elementami
Kolor wewnętrzny: beżowy
Wymiary: ∅ 110 mm x h 85 mm
Objętość: 300 g
Materiał: tektura (czysta celuloza)
Kod produktu: P 110-85
Seria produktowa:PANETTONE
Zastosowanie/przeznaczenie:
pieczenie
chłodzenie
zamrażanie
kuchenka mikrofalowa
prezentacja
przechowywanie
Główne cechy:
odporność na tłuszcz
odporność na wysokie temperatury (180°C - 220°C)
bez obramowania
forma wolnostojąca
Przy zakupie opakowania zbiorczego - 1200 sztuk w koszyku automatycznie nalicza się rabat 10%.
Panettone to tradycyjne bożonarodzeniowe ciasto, które pochodzi z Mediolanu; jest to rodzaj babki z bakaliami wypiekanej w kształcie wysokiej kopuły; ciasto jest wymagające w przygotowaniu, a po upieczeniu puszyste i delikatne.
Szczegóły produktu
PAPILART189
16 Przedmioty
PAPILART189
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Jadalne złote drobinki do kreatywnych dekoracji wyrobów cukierniczych. Do ozdabiania napojów, wyrobów z izomaltu oraz wypieków. Złoty brokat spożywczy - dekoracyjna posypka cukiernicza!
Seria suszonych kwiatów jadalnych o wyjątkowym smaku i aromacie. Idealne do dekoracji cukierniczych oraz jako dodatek do potraw czy napojów. Naturalny sposób na efektowną prezentację Twoich wyrobów.
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.