
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Single Origin SAO THOME 70% SAOTHOME-E4-U70 Callebaut:
Czekolada o mocnym smaku z wyczuwalnymi czerwonymi i żółtymi owocami.
Opis: czekolada deserowa o statusie kuwertury o bardzo intensywnym i złożonym smaku;
w smaku czekolady dominują nuty prażonego ziarna kakao oraz odświeżające nuty owocowe
(moreli, czerwonych owoców, cytrusów), wyczuwalne są również nuty herbaciane.
Zawartość kakao minimum 70%
Pochodzenie ziarna kakaowego: zarna z Wyspy Św. Tomasza, odmiana Amelonado (Forastero)
Składniki: miazga kakaowa (wyspy świętego Tomasza i Księżycowa), cukier, emulgator: lecytyna sojowa,
naturalny aromat waniliowy (może zawierać mleko).
Skład:
- kakao: 70,0%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 39,4%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 2,5 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: SAOTHOME-E4-U70
Wskazówki dotyczące parowania: tymianek, kardamon, czarne jagody, limonka, marakuja, pomarańcza, banan, cytryna, grappa, karmel, orzechy włoskie, ocet balsamiczny, ser pleśniowy, ser kozi, kawa
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 544/2276 kcal/kJ
tłuszcz: 39,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24,0 g
węglowodany: 31,0 g
- w tym cukry: 27,0 g
białko: 8,5 g
sól: 0,02 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: SILIKOMART259
Marka: SILIKOMART
Indeks: CALLEBAUT20
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada miodowa.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: PERNIGOTTI173
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.