Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
1l GOLDEN CIOC AV31AB MASTER MARTINI płynna gęsta czekolada do picia UHT
Wyjątkowo uniwersalny produkt o wszechstronnym zastosowaniu - czekolada w płynie - która doskonale sprawdzi się nie tylko jako baza do gorących i mrożonych napojów. Czekolada do picia o kremowej i gęstej konsystencji oraz intensywnie czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą.
Opis produktu
GOLDEN CIOC to czekolada do picia w płynie o gęstej i kremowej konsystencji (jest to produkt UHT przeznaczony do bezpośredniego spożycia). Czekolada została przygotowana na bazie najwyższej jakości kakao oraz prawdziwej ciemnej czekolady. Posiada intensywny smak ciemnej czekolady z wyczuwalną i dobrze wyważoną słodyczą. Konsystencja napoju jest przyjemna, odpowiednio gęsta oraz kremowa (w celu uzyskania bardziej płynnej konsystencji wystarczy zastosować dodatek mleka lub śmietanki).
Produkt został stworzony z myślą o branży gastronomicznej, ponieważ zapewnia wysoką jakość i powtarzalność wyrobów, dodatkowo pozwala na skrócenie czasu przygotowania, a tym samym usprawnia pracę w tak wymagającej branży. Czekolada w płynie doskonale sprawdzi się nalana bezpośrednio do filiżanki po podgrzaniu (należy uważać aby nie doprowadzić napoju do wrzenia) lub jako napój mrożony z dodatkiem lodu (również jako koktajl z kruszonym lodem). Czekoladę najlepiej podgrzewać z zastosowaniem steamera do pienienia mleka lub w warunkach domowych w kuchence mikrofalowej lub bezpośrednio w garnku lub rondlu.
Napój czekoladowy przeznaczony jest również do stosowania w czekoladziarkach - do podawania gorącej czekolady oraz granitorach - do przygotowywania mrożonego napoju czekoladowego. Czekolada doskonale sprawdzi się również do przygotowywania w zaciszu domowym (produkt po otwarciu można przechowywać w warunkach chłodniczych nawet do 4 dni).
Golden Cioc to doskonała baza do przygotowywania klasycznej gorącej i mrożonej czekolady oraz napojów czekoladowych z dodatkami smakowymi (idealnymi dodatkami będą między innymi, espresso, alkohole deserowe, syropy smakowe, bita śmietana, kolorowe pianki cukrowe oraz różnego rodzaju posypki czekoladowe). Idealnie sprawdzi się również do przygotowywania deserów czekoladowych (np. musów lub kremów) oraz jako polewa czy sos o szerokim zastosowaniu.
Krem czekoladowy posiada wiele zalet, z których najważniejsze to:
-
intensywnie czekoladowy smak z wyczuwalną, przyjemną słodyczą (doskonale komponuje się z różnymi dodatkami smakowymi)
-
kremowa i gęsta (bardzo przyjemna) konsystencja
-
produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia
-
łatwość przygotowania
-
szerokie spektrum zastosowania
-
możliwość stosowania w czekoladziarkach oraz granitorach
-
łatwość łączenia z innymi składnikami i dodatkami smakowymi
Składniki: uwodnione chude mleko, czekolada w proszku (25%) (cukier, kakao w proszku, dekstroza), olej palmowy, maltodekstryny, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), substancja stabilizująca: karagen (E407), substancja aromatyzujące; produkt bezglutenowy.
Warunki przechowywania: zamknięty produkt należy przechowywać w temperaturze (+) 2-20°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; po otwarciu produkt należy przechowywać w warunkach chłodniczych ((+) 4-8°C) i spożyć w ciągu 3-4 dni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 730/174 kJ/kcal |
Tłuszcz | 7.3 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4.0 g |
Węglowodany | 22.0 g |
w tym cukry | 20.0 g |
Białko | 3.9 g |
Sól | 0.32 g |
Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- GOLDEN CIOC
- OPAKOWANIE
- KARTON TERTA PAK
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 12 l (12 x 1 l)
- POJEMNOŚĆ
- 1 l
- RODZAJ
- CZEKOLADA DO PICIA
- SMAK
- SŁODKI | CZEKOLADOWY
- FORMA
- CZEKOLADA W PŁYNIE
- PRZEZNACZENIE
- DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA
- ZASTOSOWANIE
- NAPOJE | DESERY
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- KOD PRODUKTU
- AV31AB
- RODZAJ CZEKOLADY
- CIEMNA CZEKOLADA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- PO OTWARCIU PRZECHOWYWAĆ W LODÓWCE
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
op. 180 szt. śr. 50 x wys. 80 mm - Żółta papilotka Tulipan - papierowe foremki do wypieku muffinek
Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku klasycznych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze żółtym. Jednorazowe foremki do wypieku domowych babeczek. Tulipany do muffinek!