Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
1l CHOC O LATE CDM-VH-ROB-X22 VAN HOUTEN płynna czekolada do picia UHT
Płynna czekolada - ulubiona na gorąco do picia. Gotowa do podgrzania o kremowej konsystencji i intensywnym czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą i nutą mleczną.
Opis produktu
CHOC-O-LATE to mleczna czekolada do picia w płynie o kremowej konsystencji (jest to produkt UHT przeznaczony do bezpośredniego spożycia). Czekolada została przygotowana na bazie najwyższej jakości kakao oraz prawdziwej czekolady. Posiada intensywny czekoladowy smak z wyczuwalną i dobrze wyważoną słodyczą oraz nutą mleczną. Konsystencja napoju jest przyjemna, odpowiednio gęsta oraz kremowa (w celu uzyskania bardziej płynnej konsystencji wystarczy zastosować dodatek mleka lub śmietanki).
Produkt został stworzony z myślą o branży gastronomicznej, ponieważ zapewnia wysoką jakość i powtarzalność wyrobów, dodatkowo pozwala na skrócenie czasu przygotowania, a tym samym usprawnia pracę w tak wymagającej branży. Czekolada w płynie doskonale sprawdzi się nalana bezpośrednio do filiżanki po podgrzaniu - do maksymalnej temperatury 75°C (należy uważać aby nie doprowadzić napoju do wrzenia) lub jako napój mrożony z dodatkiem lodu (również jako koktajl z kruszonym lodem). Czekoladę najlepiej podgrzewać z zastosowaniem steamera do pienienia mleka lub w warunkach domowych w kuchence mikrofalowej lub bezpośrednio w garnku lub rondlu.
Napój czekoladowy przeznaczony jest również do stosowania w czekoladziarkach - do podawania gorącej czekolady oraz granitorach - do przygotowywania mrożonego napoju czekoladowego. Czekolada doskonale sprawdzi się również do przygotowywania w zaciszu domowym (produkt po otwarciu można przechowywać w warunkach chłodniczych nawet do 4 dni).
Choc-o-late to doskonała baza do przygotowywania klasycznej gorącej i mrożonej czekolady oraz napojów czekoladowych z dodatkami smakowymi (idealnymi dodatkami będą między innymi, espresso, alkohole deserowe, syropy smakowe, bita śmietana, kolorowe pianki cukrowe oraz różnego rodzaju posypki czekoladowe). Idealnie sprawdzi się również do przygotowywania deserów czekoladowych (np. musów lub kremów) oraz jako polewa czy sos o szerokim zastosowaniu.
![]()
Składniki: odtłuszczone mleko w proszku, czekolada (22%) (cukier, miazga kakaowa, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa (E322)), dekstroza, cukier, substancje emulgujące: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), substancje zagęszczające: guma guar (E412), guma ksantanowa (E415), karagen (E407), aromat.
![]()
Warunki przechowywania: zamknięty produkt należy przechowywać w temperaturze (+) 2-20°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; po otwarciu produkt należy przechowywać w warunkach chłodniczych ((+) 4-6°C) i spożyć w ciągu 3-4 dni.
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 650/160 kJ/kcal |
| Tłuszcz | 5.2 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3.1 g |
| Węglowodany | 21.0 g |
| w tym cukry | 20.0 g |
| Białko | 4.3 g |
| Sól | 0.1 g |
![]()
Van Houten łączy w swoich produktach tradycję i najwyższą jakość kakao z nowoczesnym i prostym sposobem przygotowania, gwarantując tym samym zawsze doskonały i powtarzalny smak.
![]()
Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- MILK CHOCOLATE DRINK PREPARATION CHOC O LATE
- OPAKOWANIE
- KARTON TETRA BRIK
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 6 l (6 x 1 l)
- POJEMNOŚĆ
- 1 l
- RODZAJ
- CZEKOLADA DO PICIA
- SMAK
- CZEKOLADOWY | SŁODKI | LEKKO MLECZNY
- FORMA
- CZEKOLADA W PŁYNIE
- PRZEZNACZENIE
- DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA
- ZASTOSOWANIE
- NAPOJE | DESERY
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- KOD PRODUKTU
- CDM-VH-ROB-X22
- RODZAJ CZEKOLADY
- MLECZNA CZEKOLADA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- PO OTWARCIU PRZECHOWYWAĆ W LODÓWCE
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
op. 1 kg Pałeczki kolorowe - owocowa posypka dekoracyjna - drobne patyczki cukrowe - dł. 5-10 mm
Kolorowa posypka cukrowa do dekoracji domowych słodyczy - tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Pałeczki kolorowe - drobne patyczki cukrowe do dekoracji - gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.