Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
750 g DREAM CHOCO DRINK 33% VM-55176-V46 VAN HOUTEN mieszanka w proszku do przygotowywania czekolady do picia
Idealnie kremowy i aksamitny smak czekolady w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka do przygotowywania słodkiego i kremowego napoju o prawdziwym, głębokim smaku czekolady.
Opis produktu
Kremowa i wyjątkowo pyszna czekolada w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka bazowa w proszku od marki Van Houten stworzona do łatwego przygotowywania aksamitnego napoju o prawdziwym smaku czekolady. Mieszanka przeznaczona jest do profesjonalnego stosowania w maszynach vendingowych (automatach) oraz ekspresach automatycznych (z pojemnikiem na czekoladę instant), a także do przygotowywania w lokalach gastronomicznych i zaciszu domowym (bezpośrednio na porcję). Czekolada instant zawiera w swoim składzie 33% pełnotłustego kakao, co zapewnia bogaty i prawdziwy smak. Przygotowany napój charakteryzuje się wyjątkowo gładką i aksamitną konsystencją, a przygotowanie jest wyjątkowo proste - proszek wykazuje doskonałą rozpuszczalność - wystarczy połączyć go z mlekiem w odpowiednich proporcjach i zagotować.
Stosowanie gotowej bazy do przygotowywania słodkich i aromatycznych napojów czekoladowych w lokalach gastronomicznych oraz automatach gwarantuje jednakową jakość i powtarzalność produktów. Dodatkowo pozwala na skrócenie czasu przygotowania, a tym samym zapewnia szybkość obsługi. Mieszanka doskonale sprawdzi się do przygotowywania gorącej oraz mrożonej czekolady (z dodatkiem kruszonego lodu). Do napojów można stosować różnego rodzaju dodatki smakowe oraz dekoracyjne (np. bita śmietana, posypki smakowe, sosy i polewy, pianki cukrowe itp.).
![]()
Składniki: cukier, proszek kakaowy (33%), serwatka w proszku (z mleka), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415), substancja przeciwzbrylająca: fosforan wapnia (E341), aromat.
![]()
Dozowanie do automatów (w proporcji 1:3 - porcja mieszanki na trzy porcje mleka) - zależnie od urządzenia.
![]()
Dozowanie na porcje:
150 ml (mleka) + 26-30 g (czekolady w proszku)
180 ml (mleka) + 32-36 g (czekolady w proszku)
210 ml (mleka) + 36-40 g (czekolady w proszku)
![]()
Sposób przygotowania: proszek czekoladowy należy połączyć ze świeżym mlekiem w odpowiednich proporcjach i zagotować.
![]()
Warunki przechowywania: produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem wilgoci oraz światła słonecznego.
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 1500/360 kJ/kcal |
| Tłuszcz | 7.1 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4.5 g |
| Węglowodany | 65.0 g |
| w tym cukry | 62.0 g |
| Białko | 8.3 g |
| Sól | 0.5 g |
![]()
Van Houten łączy w swoich produktach tradycję i najwyższą jakość kakao z nowoczesnym i prostym sposobem przygotowania, gwarantując tym samym zawsze doskonały i powtarzalny smak.
![]()
Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- VH DREAM CHOCO DRINK
- MASA NETTO
- 750 G
- OPAKOWANIE
- WOREK
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 10 SZTUK (KARTON)
- RODZAJ
- CZEKOLADA W PROSZKU
- SMAK
- INTENSYWNIE KAKAOWY | LEKKO MLECZNY
- FORMA
- PROSZEK
- PRZEZNACZENIE
- DO AUTOMATÓW | DO EKSPRESÓW AUTOMATYCZNYCH
- ZASTOSOWANIE
- PRZYGOTOWYWANIE NAPOJU CZEKOLADOWEGO
- DOZOWANIE
- 26-30 g/150 ml
- DOZOWANIE
- 36-40 g/210 ml
- DOZOWANIE
- 32-36 g/180 ml
- KOD PRODUKTU
- VM-55176-V46
- RODZAJ CZEKOLADY
- CZEKOLADA DO PICIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.