CALLEBAUT76
Producent: Callebaut
Nowy produkt
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
7 Sztuka Sztuk/-i
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
2,5kg Czekolada 35,8% TRUSKAWKOWA Callets Strawberry STRAWBERRY-E4-U70 Callebaut
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
2,5kg Czekolada TRUSKAWKOWA Callets Strawberry 35,8% STRAWBERRY-E4-U70 Callebaut:
Opis: masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego 35,8%.
Ciepła różowa barwa i śmietankowy smak o wyraźnym aromacie truskawki.
Czekolada łączy w sobie słodkie nuty śmietankowe i karmelowe z lekko kwaśnym smakiem truskawki.
Zawartość kakao minimum 35,8%
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy (30%), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa,
naturalny aromat pomarańczowy, barwniki: (E120), naturalny aromat waniliowy.
Płynność: 2/5
Opakowanie: 2,5 kg
Sposób użycia: stosować jak zwykłą czekoladę białą do oblewania, formowania, maczania, ozdabiania i nadawania aromatu.
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: STRAWBERRY-E4-U70
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Wartości odżywcze na 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 567/2374 kcal/kJ |
Tłuszcz | 36,0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22,0 g |
Węglowodany | 55,0 g |
Cukry | 55,0 g |
Proteiny białko | 6,1 g |
Sól | 0,23 g |
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Na razie nie dodano żadnej recenzji.