• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

10kg Czekolada MLECZNA CHM-T92941-575 SICAO 33% Barry Callebaut
  • 10kg Czekolada MLECZNA CHM-T92941-575 SICAO 33% Barry Callebaut
  • 10kg Czekolada MLECZNA CHM-T92941-575 SICAO 33% Barry Callebaut
  • 10kg Czekolada MLECZNA CHM-T92941-575 SICAO 33% Barry Callebaut

10kg Czekolada 33% MLECZNA CHM-T92941-575 SICAO Barry Callebaut

SICAO02
420,50 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

10kg Czekolada MLECZNA CHM-T92941-575 SICAO 33% Barry Callebaut:

Opis: czekolada mleczna produkowana w dużych dyskach, które łatwo się rozpuszczają.

Czekolada ma kremową konsystencję, intensywną słodycz i wyczuwalne nuty wanilii oraz mleka.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka),

bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina,, emulgator: (E476).

Skład: zawartość kakao 33%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 10 kg

Zastosowanie: fontanny czekoladowe, gorąca czekolada (do picia), polewy, nadzienia, fondue.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych.

Kod produktu: CHM-T92941-575

POBIERZ NASZE E-booki:

  "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią 

Szczegóły produktu
SICAO02
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: