Transparentny lakier spożywczy w postaci wygodnego sprayu. Pozwala na uzyskanie lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 400 ml GLOSSY SPRAY S50 FOOD COLOURS emulsja nabłyszczająca w aerozolu do stosowania na powierzchnię wyrobów
Emulsja nabłyszczająca w aerozolu - pozwalająca uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczona do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).
Opis produktu
GLOSSY SPARY - NABŁYSZCZACZ W SPRAYU - to emulsja nabłyszczająca w aerozolu pozwalająca na uzyskanie lustrzanego połysku na powierzchni czekolady, marcepanu, masy cukrowej, izomaltu (itp.). Postać wygodnego do użycia sprayu doskonale sprawdza się do stosowania na większych powierzchniach. Łatwy do użycia i dozowania, wystarczy wstrząsnąć przed użyciem i spryskać powierzchnię wyrobu.
Składniki: gazy nośne: butan (E943a), propan (E944), izobutan (E943b), aromat, substancja glazurująca: szelak (E904).
ZASTOSOWANIE:
-
do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych - nadawanie efektu lustrzanego połysku
-
do stosowania na powierzchnię wyrobów czekoladowych (pralin, czekoladek, figurek, dekoracji itp.)
-
do stosowania na powierzchnię wyrobów z masy cukrowej (torty, dekoracje, figurki, kwiaty itp.)
-
do stosowania na powierzchnię wyrobów z marcepanu (torty, dekoracje, figurki, kwiaty itp.)
-
do stosowania na powierzchnię wyrobów z czekolady plastycznej (torty, figurki, kwiaty itp.)
SPOSÓB UŻYCIA:
-
przed użyciem energicznie wstrząsnąć,
-
maksymalnie docisnąć rozpylacz,
-
nanieść cienką warstwę na powierzchnię wyrobu z odległości 15-20 cm,
-
pozostawić do wyschnięcia.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - maksymalna temperatura przechowywania - 20°C. OSTRZEŻENIE - pojemnik pod ciśnieniem; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; przechowywać w zacienionym miejscu; stosować w temperaturze poniżej 50°C; nie przebijać; nie wrzucać do ognia (nawet po zużyciu); nie pryskać bezpośrednio na płomień i inne źródła ciepła; chronić przed wszelkimi źródłami ciepła; trzymać z dala od dzieci; trzymać i stosować w wentylowanym pomieszczeniu.
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- S50
- NAZWA HANDLOWA
- GLOSSY SPRAY
- OPAKOWANIE
- ALUMINIOWA PUSZKA Z DOZOWNIKIEM
- POJEMNOŚĆ
- 400 ml
- RODZAJ
- EMULSJA NABŁYSZCZAJĄCA W AEROZOLU
- BARWA
- EFEKT LUSTRZANEGO POŁYSKU
- KOLOR
- TRANSPARENTNY
- PRZEZNACZENIE
- DO STOSOWANIA NA POWIERZCHNIĘ WYROBÓW CUKIERNICZYCH
- ZASTOSOWANIE
- NADANIE LUSTRZANEGO POŁYSKU
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- APLIKACJE
- POWIERZCHNIA WYROBÓW Z CZEKOLADY | MASY CUKROWEJ | MARCEPANU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- Z DALA OD ŹRÓDEŁ CIEPŁA
400 ml LAKIER SPOŻYWCZY W SPRAYU FP044822 BARIMA ARTISANAL nadaje efekt lustrzanego połysku
Lakier spożywczy w sprayu pozwalający uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczony do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).
op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania figurek i ozdób - Model Paste - Laped
Laped Model Paste ➜ masa cukrowa do modelowania dekoracji na tort - stworzona dla prawdziwych artystów i profesjonalistów! ✔ Masa cukrowa do modelowania figurek. ✔ Masa cukrowa do modelowania kwiatów. ✔ Masa cukrowa do modelowania ozdób. ✔ Masa cukrowa do tworzenia słodkich dzieł sztuki!
35G NOWA BIEL WSG-088 FOOD COLOURS BARWNIK SPOŻYWCZY W ŻELU nie zawiera dwutlenku tytanu (E171)
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej do barwienia produktów na bazie cukru oraz wyrobów o niskiej zawartości tłuszczu. Nie zawierają dwutlenku tytanu (E171).
Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.