spray na bazie szelaku do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych
  • spray na bazie szelaku do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych

op. 400 ml GLOSSY SPRAY S50 FOOD COLOURS emulsja nabłyszczająca w aerozolu do stosowania na powierzchnię wyrobów

FOODCOLOURS302

Emulsja nabłyszczająca w aerozolu - pozwalająca uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczona do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).

61,79 zł
Brutto

15,45 zł / 100 ml

W magazynie: 5

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

GLOSSY SPARY - NABŁYSZCZACZ W SPRAYU - to emulsja nabłyszczająca w aerozolu pozwalająca na uzyskanie lustrzanego połysku na powierzchni czekolady, marcepanu, masy cukrowej, izomaltu (itp.). Postać wygodnego do użycia sprayu doskonale sprawdza się do stosowania na większych powierzchniach. Łatwy do użycia i dozowania, wystarczy wstrząsnąć przed użyciem i spryskać powierzchnię wyrobu.

Składniki: gazy nośne: butan (E943a), propan (E944), izobutan (E943b), aromat, substancja glazurująca: szelak (E904).

ZASTOSOWANIE:

  • do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych - nadawanie efektu lustrzanego połysku

  • do stosowania na powierzchnię wyrobów czekoladowych (pralin, czekoladek, figurek, dekoracji itp.)

  • do stosowania na powierzchnię wyrobów z masy cukrowej (torty, dekoracje, figurki, kwiaty itp.)

  • do stosowania na powierzchnię wyrobów z marcepanu (torty, dekoracje, figurki, kwiaty itp.)

  • do stosowania na powierzchnię wyrobów z czekolady plastycznej (torty, figurki, kwiaty itp.)

SPOSÓB UŻYCIA:

  • przed użyciem energicznie wstrząsnąć,

  • maksymalnie docisnąć rozpylacz,

  • nanieść cienką warstwę na powierzchnię wyrobu z odległości 15-20 cm,

  • pozostawić do wyschnięcia.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - maksymalna temperatura przechowywania - 20°C. OSTRZEŻENIE - pojemnik pod ciśnieniem; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; przechowywać w zacienionym miejscu; stosować w temperaturze poniżej 50°C; nie przebijać; nie wrzucać do ognia (nawet po zużyciu); nie pryskać bezpośrednio na płomień i inne źródła ciepła; chronić przed wszelkimi źródłami ciepła; trzymać z dala od dzieci; trzymać i stosować w wentylowanym pomieszczeniu.

Szczegóły produktu
FOODCOLOURS302
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
S50
NAZWA HANDLOWA
GLOSSY SPRAY
OPAKOWANIE
ALUMINIOWA PUSZKA Z DOZOWNIKIEM
POJEMNOŚĆ
400 ml
RODZAJ
EMULSJA NABŁYSZCZAJĄCA W AEROZOLU
BARWA
EFEKT LUSTRZANEGO POŁYSKU
KOLOR
TRANSPARENTNY
PRZEZNACZENIE
DO STOSOWANIA NA POWIERZCHNIĘ WYROBÓW CUKIERNICZYCH
ZASTOSOWANIE
NADANIE LUSTRZANEGO POŁYSKU
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
APLIKACJE
POWIERZCHNIA WYROBÓW Z CZEKOLADY | MASY CUKROWEJ | MARCEPANU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Z DALA OD ŹRÓDEŁ CIEPŁA
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: BARIMA567

Marka: BARBARA LUIJCKX

400 ml LAKIER SPOŻYWCZY W SPRAYU FP044822 BARIMA ARTISANAL nadaje efekt lustrzanego połysku

favorite_border favorite

Lakier spożywczy w sprayu pozwalający uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczony do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).

Cena 91,00 zł

22,75 zł / 100 ml

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: LAPED02

Marka: LAPED

op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania figurek i ozdób - Model Paste - Laped

favorite_border favorite

Laped Model Paste ➜ masa cukrowa do modelowania dekoracji na tort - stworzona dla prawdziwych artystów i profesjonalistów! ✔ Masa cukrowa do modelowania figurek. ✔ Masa cukrowa do modelowania kwiatów. ✔ Masa cukrowa do modelowania ozdób. ✔ Masa cukrowa do tworzenia słodkich dzieł sztuki!

Cena 43,00 zł

43,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BENEO01

Marka: BENEO

op. 1 kg Izomalt - BENEO ST-M 0.5-3.55 mm - standaryzowany izomalt krystaliczny - granulki o nieregularnej wielkości

favorite_border favorite

Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.

Cena 43,00 zł

43,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU