
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI:
Opis: produkt techniczny wykorzystywany do wzbogacania lodów rzemieślniczych; produkty techniczne pozwalają na tworzenie puszystych, kremowych i stabilnych lodów;
SCIROPPINO to płynna mieszanka glukozy i fruktozy, przeznaczona do produkcji (równoważenia) lodów, ciast i semifreddo;
posiada właściwości przeciwutleniające; nadaje się również do sałatek owocowych.
Składniki: syrop cukrowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), wodorowęglan sodu (E500ii); produkt bezglutenowy, produkt wegański.
Dozowanie: quantum satis
Opakowanie: 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 16001
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: RÓŻNE224
Marka: SEMPRE
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie drobnych granulek.
Indeks: DAWN190
Marka: Dawn
Indeks: PERNIGOTTI39
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego serka mascarpone - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym dla serka smaku. Lody doskonale łączą się z czerwonymi i kwaśnymi owocami.
Indeks: BABBI208
Marka: BABBI
Stabilizator do tradycyjnych lodów rzemieślniczych oraz sorbetów - może być stosowany w procesie na zimno oraz na gorąco. Zawiera włókna roślinne, bez dodatku emulgatorów i aromatów.
Indeks: COMPRITAL154
Marka: COMPRITAL
Indeks: %BABBI170(1)
Marka: BABBI
PRODUKT Z TERMINEM 29/06/23
Indeks: PROLACTO01
Marka: SEMPRE
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty - produkt częściowej hydrolizy skrobi
Indeks: COMPRITAL150
Marka: COMPRITAL
Indeks: SOSA294
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL38
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów mlecznych
Indeks: SOSA470
Marka: Sosa Ingredients
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: SEMPRE295
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SOSA292
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE294
Marka: SEMPRE
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: PERNIGOTTI51
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (sorbetów owocowych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.