

3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI:
Opis: produkt techniczny wykorzystywany do wzbogacania lodów rzemieślniczych; produkty techniczne pozwalają na tworzenie puszystych, kremowych i stabilnych lodów;
SCIROPPINO to płynna mieszanka glukozy i fruktozy, przeznaczona do produkcji (równoważenia) lodów, ciast i semifreddo;
posiada właściwości przeciwutleniające; nadaje się również do sałatek owocowych.
Składniki: syrop cukrowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), wodorowęglan sodu (E500ii); produkt bezglutenowy, produkt wegański.
Dozowanie: quantum satis
Opakowanie: 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 16001
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: PAVONI68
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: MONIN17
Marka: MONIN
Le Fruit de Monin Banana, to gęsty przecier o słodkim smaku dojrzałych bananów. Subtelna barwa i autentyczny smak. Idealny dodatek do napojów, deserów i śniadań. Twórz własne owocowe przepisy z wykorzystaniem puree od Monin.
Indeks: MARTELLATO25
Marka: MARTELLATO
Tylka Rosyjska, to końcówka do tworzenia dekoracji cukierniczych z kremu maślanego oraz innych mas o większej gęstości. Charakterystyczną cechą tego rodzaju końcówek jest możliwość uzyskania gotowego wzoru przy jednym wyciśnięciu kremu. Stosowanie końcówek pozwala na tworzenie efektownych dekoracji.
Indeks: SILIKOMART24
Marka: SILIKOMART
Klasyczna forma silikonowa do tortów musowych i deserów lodowych. Okrągła forma o wymiarach śr. 180 mm x wys. 50 mm i pojemności 1266 ml. Forma cukiernicza o wszechstronnym zastosowaniu. Idealna do nowoczesnych ciast i mrożonych deserów.