1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

LOUISFRANCOIS01

Producent: LOUIS FRANCOIS

Nowy produkt

Tego produktu nie ma już w magazynie

345,50 zł brutto.

345,50 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 34 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 34 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,40 zł.


1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois:

Opis: odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;

charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;

5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;

Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;

Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), nośnik: cytrynian trietylu (E1505)

Opakowanie: 1kg

Dozowanie:

- ciasto, herbatniki, bezy - 150g/1l wody,

- makaroniki, ciasta migdałowe - 75g/1l wody

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry