
Indeks: FOODCOLOURS293(1)
Marka: FOOD COLOURS
op. 20 g AGAR AGAR K-132 FOOD COLOURS roślinna substancja żelująca z alg morskich (E406)
Roślinny zamiennik żelatyny - agar agar - w małym opakowaniu, idealnym do użytku domowego.
63,50 zł / 100 g
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
BLANC GALLIA - odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;
charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;
5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;
zalecany dodatek do świeżych lub mrożonych białek jaj - 2-5%;
idealna temperatura ubijania wynosi około 21°C.
Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;
Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), nośnik: cytrynian trietylu (E1505).
Dozowanie:
- ciasto, herbatniki, bezy - 150 g / 1 l wody,
- makaroniki, ciasta migdałowe - 75 g / 1 l wody
- wyroby cukiernicze - 160 g / 1 l wody
Indeks: FOODCOLOURS293(1)
Marka: FOOD COLOURS
Roślinny zamiennik żelatyny - agar agar - w małym opakowaniu, idealnym do użytku domowego.
Indeks: SILIKOMART26
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 24 półkule o średnicy 30 mm, wysokości 15 mm i pojemności 10 ml.
Indeks: SILIKOMART208
Marka: SILIKOMART
Zestaw składający się z formy silikonowej oraz wykrojnika do tworzenia nowoczesnych deserów inspirowanych klasycznym eklerem. Nieskomplikowany kształt pozwala na eksperymentalne łączenie smaków i tekstur oraz tworzenie efektownych dekoracji.
Indeks: SOSA64
Marka: Sosa Ingredients
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.