Obniżka ceny!
1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

LOUISFRANCOIS01

Producent: LOUIS FRANCOIS

Nowy produkt

Produkt z terminem najlepiej spożyć do 04/2021

2 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

241,85 zł brutto.

-30%

345,50 zł brutto.

241,85 zł za op.

Nie ma punktów za ten produkt, ponieważ już jest na niego promocja.


Udostępnij: 

1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois:

Opis: odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;

charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;

5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;

Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;

Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), nośnik: cytrynian trietylu (E1505)

Opakowanie: 1kg

Dozowanie:

- ciasto, herbatniki, bezy - 150g/1l wody,

- makaroniki, ciasta migdałowe - 75g/1l wody

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

1kg BLANC GALLIA Pasteryzowane BIAŁKO JAJ ALBUMINA w proszku 251B Louis Francois

Produkt z terminem najlepiej spożyć do 04/2021

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry