
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
139,00 zł / 1 kg
Palnik gazowy do karmelu i Creme Brulee 500600 Stalgast:
Kulinarny palnik gazowy - umożliwia przygotowanie zapiekanych smakołyków (creme brulee, sos sabayon,
omlet surprise, zapiekane sery, raclette). Palnik służy do karmelizowania, przypiekania, rozmrażania, opalania.
Do uzupełniania palnika używa się butanu - standardowego gazu do zapalniczek (instrukcja napełniania na opakowaniu).
Przed użyciem należy dokładnie przeczytać instrukcję obsługi znajdującą się na opakowaniu.
Opis:
- urządzenie nie jest przystosowane do pracy ciągłej,
- temperatura płomienia ~1300°C,
- regulowany płomień palnika,
- blokada bezpieczeństwa (przed zapaleniem/utrzymanie stałego płomienia)
- posiada standardowy zawór do napełniania za pomocą gazu do zapalniczek
- maksymalnym czas ciągłej pracy do 5 min.
Parametry techniczne:
- szerokość: 128 mm
- głębokość: 65 mm
- wysokość: 170 mm
- pojemność: 0,04 l
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: GRODRUK29
Marka: NOVACART
Indeks: SILIKOMART114
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma w kształcie serca o wymiarach śr. 60 mm x wys. 35 mm i pojemności 90 ml, która pozwala na jednorazowe...
Indeks: GRODRUK32
Pudełko na ciasto lub tort, kartonowe z cienkiej tektury.