1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
Forma do tworzenia nowoczesnej interpretacji Gâteau de Voyage* o trójwymiarowym wydłużonym, owalnym kształcie.
Posiada wgłębienie idealne na wypełnienie oraz praktyczną wkładkę ułatwiającą dekorowanie.
Zestaw dwóch elementów wykonanych z silikonu w innowacyjnej technologii TPLUS+.
Technologia zapobiega przywieraniu ciasta do formy i zapewnia równomierną złotą barwę wypieku.
Idealna do wypieku tradycyjnych rodzajów ciast, ciasta francuskiego, pieczywa na zakwasie i chleba drożdżowego.
Forma jest odporna na działanie temperatury do 180°C. Pozwala na jednorazowe przygotowanie 1 porcji o pojemności 525 ml.
Wykonana z odpornego silikonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Warunki użytkowania:
- odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 60°C do (+) 180°C,
- możliwość chłodzenia, szokowego chłodzenia i zamrażania,
- możliwość użytkowania w kuchence mikrofalowej i piekarniku,
- można myć w zmywarce.
Nazwa: PARIS 550
Kształt: owalny, wydłużony
Kolor: czarny
Materiał: silikon
Wymiary formy: 230 x 50 x h 50 mm
Pojemność formy: 550 ml
Ilość porcji: 1
Kod produktu: 53.002.20.0165
Seria produktowa: Silikomart Professional
*Gâteau de Voyage - ciasto podróżne wykonane z naturalnych składników, które można przechowywać przez kilka dni w temperaturze pokojowej; ciasto o miękkiej konsystencji bez dodatku kremu i owoców; najpopularniejsze formy ciast podróżnych to piernik, ciasto jogurtowe, zebra czy ciasto ucierane.
FILM INSTRUKTARZOWY DOTYCZĄCY UŻYTKOWANIA FORMY:
Szczegóły produktu
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
1.0 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych dekoracji, przystawek i deserów na talerzu. Inspirowana klasyczną kuchnią francuską. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
1 szt. Pudełko świąteczne 25/15/8h cm brązowe z reniferem Liv
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej