
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Forma do pieczenia z tektury w kolorze brązowym z foliową powłoką zabezpieczającą.
Opakowanie: 1 sztuka (bez opakowania)
Opakowanie zbiorcze: 240 sztuk (karton)
Kształt: okrągły
Kolor: brązowy
Wymiary: ∅ 218 mm x h 23 mm
Materiał: tektura (czysta celuloza) z powłoką foliową
Kod produktu: OP 230-23 CBMM
Seria produktowa: Optima
Zastosowanie/przeznaczenie:
Główne cechy:
Przy zakupie opakowania zbiorczego - 240 sztuk w koszyku automatycznie nalicza się rabat 10%.
Indeks: PAPILART192
Marka: NOVACART
Okrągła forma papierowa jednorazowego użytku - wykonana z tektury falistej przeznaczonej do recyklingu. Doskonale sprawdzi się do wypieku i prezentacji ciasta drożdżowego oraz placków z owocami.
Indeks: NOVACART02
Marka: NOVACART
Indeks: SILIKOMART408
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: PAPILART176
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART66
Marka: NOVACART
Indeks: NOVACART90
Marka: NOVACART
Indeks: NOVACART127
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART185
Marka: PapilArt
Czerwona forma ze świątecznymi życzeniami i dekoracjami w kolorze złotym doskonale sprawdzi się podczas przygotowywania świątecznych wypieków, którymi możesz obdarować bliskich :)
Indeks: NOVACART119
Marka: NOVACART
Indeks: NOVACART10
Marka: NOVACART
Indeks: NOVACART92
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART49
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART55
Marka: NOVACART
Indeks: NOVACART77
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART55/1
Marka: PapilArt
Indeks: NOVACART02
Marka: NOVACART
Indeks: NOVACART119/2
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART178
Marka: NOVACART
Indeks: PAVONI277
Marka: PAVONI ITALIA
Transparentna forma jednorazowego użytku z tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur. Przeznaczona do tworzenia okrągłych, mrożonych tortów, ciast i deserów.