• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

  • Nowy
FORMA PANETTONE 154-112 NOVACART ∅ 154 mm x h 112 mm forma do pieczenia Panettone z cienkiej tektury
  • FORMA PANETTONE 154-112 NOVACART ∅ 154 mm x h 112 mm forma do pieczenia Panettone z cienkiej tektury

op. 200 szt. FORMA PANETTONE 154-112 NOVACART ∅ 154 mm x h 112 mm forma do pieczenia Panettone z cienkiej tektury

PAPILART65(1)
230,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis
  • PANETTONE to seria form wykonanych z cienkiej tektury w kolorze beżowym z brązowymi elementami.
  • Przeznaczone są do pieczenia w wysokich temperaturach, nawet do 220°C oraz użytkowania w kuchence mikrofalowej.
  • Są również odporne na chłodzenie, zamrażanie i szokowe zmrażanie.
  • Posiadają dno z otworami, które zapewniają przepływ powietrza podczas pieczenia.
  • Nie wymagają zabezpieczania tłuszczem przed użyciem i są odporne na działanie tłuszczu znajdującego się w produkcie.
  • Przeznaczone są przede wszystkim do wypieku Panettone, jednak doskonale sprawdzą się do innych wypieków.
  • Konstrukcja i wygląd form zapewnia doskonały efekt podczas prezentacji wyrobów.
  • Przeznaczone są do pieczenia, zamrażania, przechowywania oraz prezentacji.
  • Form można używać w kuchence mikrofalowej.
  • Materiał z których wykonane są formy jest przeznaczony do recyklingu.
  • Formy sprzedawane są na sztuki.

Okrągła forma do pieczenia wysokich Panettone z cienkiej tektury w beżowo-brązowym kolorze.

Opakowanie: 200 sztuk (bez opakowania)

Kształt: okrągły, wysoki

Kolor zewnętrzny: beżowy z brązowymi elementami

Kolor wewnętrzny: beżowy

Wymiary: ∅ 154 mm x h 112 mm

Objętość: 750 g

Materiał: tektura (czysta celuloza)

Kod produktu: P 154-112

Seria produktowa: PANETTONE

Zastosowanie/przeznaczenie:

  • pieczenie
  • chłodzenie
  • zamrażanie
  • kuchenka mikrofalowa
  • prezentacja
  • przechowywanie

Główne cechy:

  • odporność na tłuszcz
  • odporność na wysokie temperatury (180°C - 220°C)
  • bez obramowania
  • forma wolnostojąca

Panettone to tradycyjne bożonarodzeniowe ciasto, które pochodzi z Mediolanu; jest to rodzaj babki z bakaliami wypiekanej w kształcie wysokiej kopuły; ciasto jest wymagające w przygotowaniu, a po upieczeniu puszyste i delikatne.

Szczegóły produktu
PAPILART65(1)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: