pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego
  • pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego

1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj

LOUISFRANCOIS01

Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.

385,00 zł
Brutto

385,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 10

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

BLANC GALLIA - odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;

charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;

5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;

zalecany dodatek do świeżych lub mrożonych białek jaj - 2-5%;

idealna temperatura ubijania wynosi około 21°C.

Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;

Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), nośnik: cytrynian trietylu (E1505).

Dozowanie:

- ciasto, herbatniki, bezy - 150 g / 1 l wody,

- makaroniki, ciasta migdałowe - 75 g / 1 l wody

- wyroby cukiernicze - 160 g / 1 l wody

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS01
10 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
BLANC GALLIA
MASA NETTO
1.0 kg
RODZAJ
BIAŁKO JAJA W PROSZKU
FORMA
PROSZEK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: DAWN182

Marka: DAWN FOODS

op. 3 kg Decorgel Neutral - neutralny żel dekoracyjny - lustrzana glazura cukiernicza - nr. kat. 7.71086.153 Dawn Foods

favorite_border favorite

Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.

Cena 100,00 zł

33,33 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU