
Indeks: SILIKOMART356
Marka: SILIKOMART
KIT TARTE RING MONTBLANC 80 25.297.87.0065 SILIKOMART zestaw forma + 6 perforowanych rantów ∅ 80 x h 20 mm
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
BLANC GALLIA - odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;
charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;
5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;
zalecany dodatek do świeżych lub mrożonych białek jaj - 2-5%;
idealna temperatura ubijania wynosi około 21°C.
Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;
Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), nośnik: cytrynian trietylu (E1505).
Dozowanie:
- ciasto, herbatniki, bezy - 150 g / 1 l wody,
- makaroniki, ciasta migdałowe - 75 g / 1 l wody
- wyroby cukiernicze - 160 g / 1 l wody
Indeks: SILIKOMART356
Marka: SILIKOMART
Indeks: DAWN182
Marka: DAWN FOODS
Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Indeks: SILIKOMART42
Marka: SILIKOMART
Uniwersalny w zastosowaniu termometr kuchenny przeznaczony do monitorowania temperatury przygotowywanych deserów i potraw. W zestawie znajduje się praktyczna osłonka sondy do pomiaru temperatury.
Indeks: SILIKOMART236
Marka: SILIKOMART
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.