Kawa ziarnista - 80% Arabica i 20% Robusta - o pełnym i energetyzującym smaku z nutami czekolady, orzechów laskowych, suszonych owoców i prażonych migdałów oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
TRUCILLO GRAN BAR 80% ARABICA 20% ROBUSTA VELVETY AND FRAGRANT - KAWA ZIARNISTA - DO EKSPRESU CIŚNIENIOWEGO, EKSPRESÓW AUTOMATYCZNYCH, EKSPRESU PRZELEWOWEGO ORAZ PARZENIA W KAWIARCE.
Kawa ziarnista o pełnym i energetyzującym smaku. Mieszanka wyselekcjonowanych ziaren Arabica i Robusta pochodzących z Ameryki Środkowej i Południowej oraz Azji. Pełny aromat z nutami czekolady, orzechów laskowych, miodu, suszonych owoców, i prażonych migdałów oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi.
"Delikatne właściwości aromatu kawy Arabica łączą się z bogactwem i siłą kawy Robusta, tworząc idealne espresso o pełnym i energetyzującym smaku. Kawę tę charakteryzuje wyjątkowa krema, zwarta i orzechowo-brązowa. Jest to zrównoważona mieszanka o przyjemnym i trwałym zakończeniu. Wyśmienity smak włoskiej tradycji."
Opakowanie: worek z wentylem umożliwiającym prawidłową wymianę gazów (świeżo palona kawa uwalnia dwutlenek węgla) i blokuje dostęp powietrza.
Data palenia kawy znajduje się na opakowaniu, kawę należy spożyć do 24 miesięcy od daty palenia, jednak najlepiej smakuje do 3 miesięcy od daty palenia, ponieważ zachowuje w pełni swój smak i aromat.
Warunki przechowywania: kawę po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem wilgoci i obcych zapachów.
Szczegóły produktu
TRUCILLO02
196 Przedmioty
TRUCILLO02
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Magistrale - delikatna i elastyczna mąka do mistrzowskich wypieków. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 14% zawartości białka. Mąka do ciasta wymagającego długiego procesu wyrastania! Mąka pszenna do panettone, focaccia i pandoro! Mąka do wypieków na zakwasie!
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Kawa ziarnista - 80% Arabica i 20% Robusta - o pełnym i energetyzującym smaku z nutami czekolady, orzechów laskowych, suszonych owoców i prażonych migdałów oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.