Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni oraz sezonowych punktów gastronomicznych. Seria profesjonalnych pojemników do lodów zgodnych z obowiązującymi standardami wymiarowymi i jakościowymi.
Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni oraz sezonowych punktów gastronomicznych. Seria profesjonalnych pojemników do lodów zgodnych z obowiązującymi standardami wymiarowymi i jakościowymi.
Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni oraz sezonowych punktów gastronomicznych. Seria profesjonalnych pojemników do lodów zgodnych z obowiązującymi standardami wymiarowymi i jakościowymi.
Niezbędny element podczas przechowywania oraz transportu lodów w pojemnikach. Seria transparentnych pokryw do kuwet - zgodnych z obowiązującymi standardami wymiarowymi i jakościowymi.
Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni oraz sezonowych punktów gastronomicznych. Seria profesjonalnych pojemników do lodów zgodnych z obowiązującymi standardami wymiarowymi i jakościowymi.
Seria okrągłych pojemników do lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornego tworzywa - polipropylenu - całkowicie bezpiecznego w kontakcie z produktami spożywczymi.
Odpowiednie warunki przechowywania produktów spożywczych gwarantują zachowanie walorów smakowych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne. Prostokątne pojemniki z folii polistyrenowej idealnie sprawdzą się do pakowania, przechowywania oraz transportu żywności z gwarancją zachowania ich jakości.
Odpowiednie warunki przechowywania produktów spożywczych gwarantują zachowanie walorów smakowych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne. Prostokątne pokrywki do kuwet z folii polistyrenowej idealnie sprawdzą się do pakowania, przechowywania oraz transportu żywności z gwarancją zachowania ich jakości.
Odpowiednie warunki przechowywania produktów spożywczych gwarantują zachowanie walorów smakowych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne. Prostokątne pokrywki do kuwet z folii polistyrenowej idealnie sprawdzą się do pakowania, przechowywania oraz transportu żywności z gwarancją zachowania ich jakości.
Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni oraz sezonowych punktów gastronomicznych. Seria profesjonalnych pojemników do lodów zgodnych z obowiązującymi standardami wymiarowymi i jakościowymi.
Seria okrągłych pojemników do lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornej na korozję stali nierdzewnej o wysokim połysku zapewniającym estetyczny wygląd.
Seria pokryw do okrągłych pojemników na lody (carapina, pozzetto). Zapewniają bezpieczne przechowywanie lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornej na korozję stali nierdzewnej o wysokim połysku zapewniającym estetyczny wygląd.
Podstawka do serwowania lodów w waflu wykonana z transparentnego tworzywa. Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni - stojak na wafle do lodów z pięcioma otworami o różnych średnicach.
Seria pierścieni do okrągłych pojemników na lody (pozzetto). Zapewniają bezpieczne przechowywanie lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornej na korozję stali nierdzewnej.
Seria okrągłych pojemników do lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornej na korozję stali nierdzewnej o wysokim połysku zapewniającym estetyczny wygląd.
Seria studni (pozzetto) do umieszczania okrągłych pojemników (carapina) w dystrybutorach do lodów. Zapewniają bezpieczne przechowywanie lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornej na korozję stali nierdzewnej.
Odpowiednie warunki przechowywania produktów spożywczych gwarantują zachowanie walorów smakowych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne. Prostokątne pojemniki z folii polipropylenowej idealnie sprawdzą się do pakowania, przechowywania oraz transportu żywności z gwarancją zachowania ich jakości.