Indeks: BAKELS04(1)
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
54,00 zł / 1 kg
Łopatka 410 mm elastyczna biała z tworzywa 50773 Thermohauser:
Opis: łopatka w kształcie łyżki do mieszania i wybierania; rączka wykonana z wytrzymałego tworzywa sztucznego (polistyrenu);
końcówka wykonana jest z elastycznego tworzywa (EVA) odpornego na zabrudzenia oraz działanie temperatur w zakresie od (-) 50°C do (+) 75°C;
łopatka jest łatwa do utrzymania w czystości, po użyciu wystarczy umyć pod bieżącą gorącą wodą; rączka posiada wygodny uchwyt ułatwiający przechowywanie;
materiały użyte do produkcji są zgodne z wymaganiami prawa żywnościowego i przeznaczone do kontaktu z żywnością.
Wymiary: dł. 410 mm
Materiał: tworzywo sztuczne
Kod produktu: 50773
Producent: Thermohauser
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: THERMOHAUSER474
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA93
Marka: TESCOMA
Indeks: MODECOR198/11
Marka: MODECOR
Indeks: THERMOHAUSER459
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER291
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI411
Marka: PAVONI ITALIA
Ergonomiczna i wyjątkowo praktyczna łopatka cukiernicza wykonana z odpornego na działanie wysokich temperatur silikonu - zawieszany uchwyt + wgłębienie do czyszczenia krawędzi.
Indeks: THERMOHAUSER460
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER454
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER271
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER273
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER427
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER455
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER354
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART712
Marka: SILIKOMART
Uniwersalna i bardzo praktyczna silikonowa szpatuła cukiernicza z uchwytem z tworzywa. Silikonowa część robocza odporna na działanie temperatur w zakresie od (-)60°C do (+) 230°C. Łopatka silikonowa do mieszania i wybierania mas.