
Indeks: PAVONI71
Marka: PAVONI ITALIA
AIR MAT 38,5x28,5 cm Mata perforowana do pieczenia FOROSIL43 Pavoni
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
FIBERGLASS - SERIA UNIWERSLANYCH MAT CUKIERNICZYCH Z WŁOKNA SZKLANEGO Z POWŁOKĄ SILIKONOWĄ.
Wykonanych z odpornego włókna szklanego z zabezpieczającą powłoką silikonową. Zastosowane materiały oraz sposób wykonania mat zapewnia ich uniwersalność w zastosowaniu i niezawodność podczas pracy. Materiał wykazuje odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 60°C do (+) 230°C. Maty charakteryzują się gładką powierzchnią, dzięki czemu nadają cię do wałkowania ciasta lub masy cukrowej. Maty wykonane z włókna szklanego nie nadają się użytkowania w kuchence mikrofalowej. Maty są łatwe do przechowywania (elastyczność materiału) oraz utrzymania w czystości (dzięki możliwości mycia w zmywarce). Podczas pracy z matami cukierniczymi nie należy stosować ostrych narzędzi i przyborów kuchennych (noże, foremki do wykrawania, radełka itp.).
Zastosowanie:
jako stolnica (do wałkowania ciasta i masy cukrowej, tworzenia dekoracji, składania tortów itp.)
do pieczenia (ciasta kruchego, ciasta francuskiego, ciasta parzonego)
do chłodzenia i mrożenia (torty lodowe, dekoracje czekoladowe itp.)
Indeks: PAVONI71
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI238
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: MODECOR570
Marka: MODECOR
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.