Mikroperforowana i nieprzywieralna mata silikonowa. Mikrootwory pozwalają na optymalne rozprowadzenie ciepła, tak aby ciasto równomiernie wypiekło się do uzyskania doskonałego rezultatu.
Na macie znajdują się kontury wzorów eclair, by ułatwić i stworzyć idealnych rozmiarów ciastko.
Wzór wybrany przez Joakima Prat Maitre Choux
Mata zawiera 24 wzory ekler o wielkości mm 125 X 25 X 5 H
Wymiary Maty: mm 600 x 400
Korzystanie z maty:
1. Umieść matę na tacy mikroperforowanej
2. Wylej ciasto
3. Włóż tacę do piekarnika
Szczegóły produktu
PAVONI113
21 Przedmioty
PAVONI113
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.