HB-9110-S TAFEL MIT KAKAOBOHNE HANS BRUNNER forma do tabliczek czekolady z wzorem strąków kakaowca
Seria form do tworzenia tabliczek czekolady z wzorem - strąk kakaowca. Wykonane z wysokiej jakości odpornego poliwęglanu.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
Mikroperforowana i nieprzywieralna mata silikonowa. Mikrootwory pozwalają na optymalne rozprowadzenie ciepła, tak aby ciasto równomiernie wypiekło się do uzyskania doskonałego rezultatu.
Na macie znajdują się kontury wzorów eclair, by ułatwić i stworzyć idealnych rozmiarów ciastko.
Wzór wybrany przez Joakima Prat Maitre Choux
Mata zawiera 24 wzory ekler o wielkości mm 125 X 25 X 5 H
Wymiary Maty: mm 600 x 400
Korzystanie z maty:
1. Umieść matę na tacy mikroperforowanej
2. Wylej ciasto
3. Włóż tacę do piekarnika
Szczegóły produktu
HB-9110-S TAFEL MIT KAKAOBOHNE HANS BRUNNER forma do tabliczek czekolady z wzorem strąków kakaowca
Seria form do tworzenia tabliczek czekolady z wzorem - strąk kakaowca. Wykonane z wysokiej jakości odpornego poliwęglanu.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 8 półkul o średnicy 50 mm, wysokości 25 mm i pojemności 30 ml.
FOROSIL43 Pavoni - dł. 380 x szer. 300 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Forosil, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej