Mikroperforowana i nieprzywieralna mata silikonowa. Mikrootwory pozwalają na optymalne rozprowadzenie ciepła, tak aby ciasto równomiernie wypiekło się do uzyskania doskonałego rezultatu.
Na macie znajdują się kontury wzorów eclair, by ułatwić i stworzyć idealnych rozmiarów ciastko.
Wzór wybrany przez Joakima Prat Maitre Choux
Mata zawiera 24 wzory ekler o wielkości mm 125 X 25 X 5 H
Wymiary Maty: mm 600 x 400
Korzystanie z maty:
1. Umieść matę na tacy mikroperforowanej
2. Wylej ciasto
3. Włóż tacę do piekarnika
Indeks: LEDUVEL86
Marka: TALA
Indeks: MONIN42(1)
Marka: MONIN
Przepis na zimową herbatę: Zaparz czarną earl grey dodaj syrop Spiced Red Berries i kawałki jabłek. Ciesz się smakiem i poczuj się jak w McDonald’s
Indeks: NOVACART115
Marka: NOVACART
Indeks: FOODCOLOURS210
Marka: FOOD COLOURS