FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni
  • FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni
  • FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni
  • FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni
  • FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni

FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA FORMASIL do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni

PAVONI229

178,00 zł
Brutto

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 0

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni:

Nowa linia form mikroperforowanych mat w formacie 400 x 300 mm. 

Idealna zarówno do słodkich, jak i pikantnych produktów, od tartaletek po bułeczki,

od klasycznych po nowoczesne, okrągłe lub kwadratowe, do klasycznych przepisów i nie tylko.

Mata pozwala na jednorazowe przygotowanie 30 porcji.

Łatwa w użyciu mata zapewnia wysoką wydajność produkcji, jednorodne gotowanie, wzrost wysokości i doskonałe wyniki kształtu,

unikając zapadania się krawędzi i tworzenia się pęcherzyków.

Wymiary porcji: Ø górna 40 x Ø dolna 32 x h 16 mm

Wymiary formy: 300 x 400 mm

Ilość porcji: 30

Pojemność porcji: 16 ml

Kod produktu: FF4306

Szczegóły produktu
PAVONI229
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CHOCOWORLD26

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1433 Stożek - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 29 x wys. 25 mm / poj. 15 g x 24 praliny

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 102,00 zł

102,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: BARIMA304

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 1 kg COCOA BUTTER 2371 BARIMA ARTISANAL rafinowany i dezodoryzowany tłuszcz kakaowy w postaci pastylek o śr. 8 mm

favorite_border favorite

Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.

Cena 323,00 zł

323,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU