Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
3kg Czekolada 33% BIAŁA w kaletkach OPALYS V6600 Valrhona
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
3kg Czekolada MLECZNA w kaletkach BAHIBE 46% V9997 Valrhona:
Mleczna Czekolada (minimum 346% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada inspirowana kwiatem kaktusa, charakterystycznego dla Republiki Dominikańskiej.
Wysoka zawartość kakao, intensywne kakaowe nuty, gładkość mleka, owocowa cierpkość i lekka goryczka.
Złożona i delikatna czekolada na granicy czekolady mlecznej i deserowej.
Posiada certyfikat koszerności.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, ziarno kakaowca z Republiki Dominikańskiej,
emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Opakowanie: 3kg
Kod produktu: V9997
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2462/592 kJ/kcal
tłuszcz: 42g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26g
węglowodany: 42g
w tym cukry: 41g
białko: 8,5g
sól: 0,19g
Temperatura rozpuszczania: 45/48°C
Temperatura krystalizacji: 27/28°C
Temperatura pracy z czekoladą: 29/30°C
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!
Indeks: FOODCOLOURS123
Marka: FOOD COLOURS
Płynny barwnik do aerografu, nie zawiera glutenu.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: LUBECA80(1)
Marka: LUBECA
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.