W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 100 szt. śr. 50 x wys. 80 mm - Złoto-brązowa papilotka Tulipan ROYAL - papierowe foremki do wypieku muffinek
Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku klasycznych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze brązowym ze złotym wnętrzem. Jednorazowe foremki do wypieku babeczek. Elegancka kolekcja Tulipanów Royal, to seria papilotek wyłożonych dekoracyjną folią aluminiową w kolorze złotym.
Opis produktu
Złote tulipany do muffinek!
-
Jednorazowe papierowe foremki do pieczenia muffinek w kształcie tulipanów.
-
Wykonane z papieru odpornego na działanie tłuszczu oraz wilgoci.
-
Wewnętrzna strona pokryta dekoracyjną folią aluminiową w kolorze złotym.
-
Materiał jest w pełni bezpieczny w kontakcie z żywnością.
-
Papierowe papilotki wykazują odporność na szeroki zakres temperatur od (-) 20°C do (+) 220°C.
-
Przeznaczone są do pieczenia z użyciem specjalnej formy do muffinek.
-
Nie nadają się do pieczenia bez dodatkowego stelaża.
-
Papilotki wykazują odporność na proces głębokiego mrożenia.
-
Foremki nie nadają się do stosowania w kuchence mikrofalowej.
-
Tulipany doskonale sprawdzają się do wypieku klasycznych muffinek i babeczek, także w wersji wytrawnej.
Papierowe papilotki przeznaczone są do:
- pieczenia w temperaturze do 220°C,
- mrożenia do temperatury (-) 20°C,
- do prezentacji, transportu i przechowywania,
- do pieczenia należy używać specjalnej formy do wypieku muffinek.
Szczegóły produktu - tulipany do muffinek:
Rodzaj: jednorazowe papierowe foremki do wypieku muffinek i babeczek,
Nazwa handlowa: papilotka tulipan Royal,
Opakowanie: rękaw foliowy,
Przeznaczenie: do kontaktu z żywnością,
Zastosowanie: do wypieku muffinek i babeczek,
Odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 20°C do (+) 220°C,
Odporność na działanie tłuszczu i wilgoci,
Możliwość pieczenia w temperaturze do (+) 220°C,
Możliwość mrożenia do (-) 20°C,
Nie nadają się do stosowania w kuchence mikrofalowej,
Producent: Papilart,
Dystrybutor: Sempre Group.
Pojemność: 115 gr. |
Wymiary: śr. 50 mm x wys. 80 mm |
Kształt: tulipan |
Materiał: papier + folia aluminiowa |
Kolor: brązowy + złoty |
Ilość sztuk w opakowaniu: 100 szt. |
Jednorazowe foremki do wypieku babeczek!
Szczegóły produktu
Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku małych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze brązowym. Jednorazowe foremki do wypieku domowych babeczek. Tulipany do muffinek!
op. 200 szt. śr. 50 x wys. 80 mm - Brązowa papilotka Tulipan - papierowe foremki do wypieku muffinek
Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku klasycznych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze brązowym. Jednorazowe foremki do wypieku domowych babeczek.
Papierowe papilotki z rantem i dekoracyjną powłoką w kolorze złotym. Pozwalają na przygotowywanie różnego rodzaju słodkich i wytrawnych wypieków i ich efektowną prezentację.
Papierowe papilotki z rantem i dekoracyjną powłoką w kolorze złotym. Pozwalają na przygotowywanie różnego rodzaju słodkich i wytrawnych wypieków i ich efektowną prezentację.
Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku klasycznych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze czarnym ze złotym wnętrzem. Jednorazowe foremki do wypieku babeczek. Elegancka kolekcja Tulipanów Royal, to seria papilotek wyłożonych dekoracyjną folią aluminiową w kolorze złotym.
Eleganckie złote świeczki urodzinowe na tort w stylu glamour. Idealny sposób na błyszczącą dekorację tortu dla księżniczki. Zestaw 6 świeczek z metalicznym połyskiem i 6 podstawek do kompletu.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 28% RECIPE N°W2 CALLEBAUT W2NV-E4-U71
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).