
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg PASTA CREMOSA ALL'UOVO skoncentrowana pasta o smaku kremu angielskiego 12410 BABBI:
Opis: uniwersalny produkt wysokiej jakości w postaci pasty, szybki i prosty w użyciu;
półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Smak: karem angielski (custard - krem na bazie żółtek, mleka, tłustej śmietanki, cukru i wanilii)
Składniki: żółtka jaj, syrop glukozowy, cukier, naturalny ekstrakt z lasek wanilii, aromat.
Dozowanie: 80-100 g na 1 kg mieszanki bazowej;
Zastosowanie: pasta smakowa do lodów, semifreddo, kremów, deserów, śmietany
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12410
Producent: BABBI
Indeks: SOSA318
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL106
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI75
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI12
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI222
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI277
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym deserem prosto z Sycylii. Kandyzowane owoce z nutą cynamonu, wanilii i migdałów to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów czy semifreddo.
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL175
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: DREIDOPPEL20
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SOSA133
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: BABBI19
Marka: BABBI
Indeks: BABBI21
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL191
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI24
Marka: PERNIGOTTI
Promocja dotyczy produktu z data do 06.02.2020