op. 2.5 kg Zabaione Premium Comprital - pasta cukiernicza o smaku włoskiego deseru - nr. kat. PC505P
Pasta o przyjemnym aromacie słodkiego wina Marsala. Umożliwia przygotowanie lodów o smaku klasycznego włoskiego deseru Zabaglione.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
3kg PASTA BUONISSIMO skoncentrowana pasta o smaku kremu z orzechów laskowych BABBI:
Opis: uniwersalny produkt wysokiej jakości w postaci pasty, szybki i prosty w użyciu;
półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Smak: krem z orzechów laskowych (do lodów i deserów o smaku "kinder bueno")
Składniki: prażone orzechy laskowe, cukier, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza,
tłuszcze roślinne (bawełniany, szafranowy, palmowy), maltodekstryna, substancja stabilizująca: sorbitol (E420),
masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat.
Dozowanie: 80-100 g na 1 kg mieszanki bazowej;
Zastosowanie: pasta smakowa do lodów, semifreddo, kremów, deserów, śmietany
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12343
Producent: BABBI
Szczegóły produktu
op. 2.5 kg Zabaione Premium Comprital - pasta cukiernicza o smaku włoskiego deseru - nr. kat. PC505P
Pasta o przyjemnym aromacie słodkiego wina Marsala. Umożliwia przygotowanie lodów o smaku klasycznego włoskiego deseru Zabaglione.
Pasta cukiernicza o smaku kokosowo-migdałowym. Idealna do lodów i deserów inspirowanych popularnymi pralinkami kokosowymi. Smak alla Raffaello.
3.5 kg PASTA JAGODOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta jagodowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej