Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg PASTA BANANA skoncentrowana pasta bananowa 12094491 Pernigotti
2,5kg PASTA FROLLINO skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe PC507P Comprital:
Opis: pasta smakowa do lodów - ciasteczkowa (ciasteczko biszkoptowe), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 40-50g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC507P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1264/302 kJ/kcal
- tłuszcz: 7,3g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4g
- węglowodany: 55,0g
- w tym cukry: 49,0g
- białko: 5,9g
- sól: 0,39g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soje , orzechy oraz ich pochodne
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI65
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów niebieska o smaku gumy do żucia
Indeks: PERNIGOTTI33
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI18
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL85
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI229
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI20
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI307
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku pistacjowym - 50% zawartość pasty pistacjowej. Doskonałe połączenie orzechów pistacjowych z kakao, orzechami laskowymi i szczyptą soli.
Indeks: COMPRITAL253
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI185
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL12
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.