
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3,5kg Pasta Frutti di Bosco OWOCE LEŚNE 12094581 Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - owoce leśne, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: cukier, owoce (21%: jagoda, malina, czerwona i czarna porzeczka), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości:
kwas cytrynowy (E330), kwas jabłkowy (E296), barwniki: koncentrat spiruliny i jabłka, aromat i smak jagodowy, stabilizator: pektyna(E440).
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40-50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12094581
Indeks: COMPRITAL63
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana, kompletna mieszanka bazowa do produkcji plastycznych lodów mlecznych. Pozwala uzyskać lody o kremowej konsystencji i doskonałej strukturze. Baza o średnim dozowaniu.
Indeks: CALLEBAUT97
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL12
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI98/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL198
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL362
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL373
Marka: COMPRITAL
Przecier z owoców mango bez dodatku cukru i dodatków spożywczych. Przeznaczony do produkcji lodów (rzemieślniczych, włoskich) oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL357
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL372
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE422
Marka: SEMPRE
Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: P%BABBI83
Marka: BABBI
PRODUKT Z TERMINEM 21/02/2024 DO SPOŻYCIA
Indeks: PERNIGOTTI98
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL33
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL360
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL363
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI32
Marka: PERNIGOTTI