
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg Pasta Primafrutta Mirtillo JAGODOWA PC165P Comprital:
Opis: pasta smakowa do lodów - jagodowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 80-100g na litr wody
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC165P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1063/254 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 59,0g
- w tym cukry: 40,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,14g
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: ROSEDECOR437
Marka: ROSE DECOR
Produkt zawiera substancje słodzące.
Indeks: COMPRITAL11
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL05
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: P%DREIDOPPEL18(1)
Marka: DREIDOPPEL
PRODUKT Z TERMINEM 12/10/2023 DO SPOŻYCIA Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE422
Marka: SEMPRE
Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL330
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL47
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL359
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE419
Marka: SEMPRE
Pasta bananowa z 25% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: COMPRITAL365
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL362
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI32/2
Marka: PERNIGOTTI