• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

poglądowe zdjęcie produktu - pasta do lodów owocowych
  • poglądowe zdjęcie produktu - pasta do lodów owocowych

3.5 kg PASTA JAGODOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%

SEMPRE104

Pasta jagodowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 226,10 zł Do 23,80 zł
238,00 zł
Brutto

68,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

PASTA OWOCOWA - przeznaczona jest przede wszystkim do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach piekarniczych i cukierniczych. Pasta może również pełnić rolę integratora w lodach ze świeżymi owocami. Pastę charakteryzuje uniwersalność i wszechstronność zastosowania (kremy, nadzienia, wypieki, desery, lody, praliny itp.). 

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, jagody (30%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), koncentrat jabłkowy, koncentrat ze spiruliny, aromaty, barwnik: koncentrat soku z czarnego bzu, substancja stabilizująca: pektyna (E440); zawartość owoców - 30%.

Dozowanie: 70-100 gramów na 1 litr mieszanki bazowej (produkcja lodów); 30-50 gramów na 1 litr mieszanki bazowej jako integrator do lodów ze świeżymi owocami.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura składowania do 15-25°C; należy unikać gwałtownych zmian temperatury; maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%; po każdym użyciu należy dokładnie oczyścić i zamknąć opakowanie; produkt przechowywać w fabrycznym opakowaniu; do mieszania, nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

panel oddzielający w opisie.png

Zastosowanie: do produkcji lodów metodą tradycyjną; jako integrator do lodów ze świeżymi owocami; do wyrobów cukierniczych i piekarskich.

panel oddzielający w opisie.png

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1129/266 kJ/kcal
Tłuszcz 0.2 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 64.8 g
w tym cukry 57.6 g
Białko 0.2 g
Błonnik 1.7 g
Sól 0.02 g

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu
SEMPRE104
16 Przedmioty

Opis

MASA NETTO
3.5 kg
OPAKOWANIE
PLASTIKOWE WIADERKO Z POKRYWĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
7 kg - 2 x 3.5 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA DO LODÓW OWOCOWYCH
SMAK
JAGODA
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
PÓŁPŁYNNA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
INTEGRATOR DO LODÓW JAGODOWYCH
ZASTOSOWANIE
DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
DOZOWANIE
INTEGRATOR - 30-50 g/l
DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA - 70-100 g/l
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
UNIKAĆ GWAŁTOWNYCH ZMIAN TEMPERATURY
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-25°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX 65 %
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: DREIDOPPEL51

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA JAGODA 213 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 171,00 zł

171,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: DREIDOPPEL34

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA ROKITNIK POSPOLITY 435 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 170,00 zł

170,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL24

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA JEŻYNA 273 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 185,00 zł

185,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL30

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA POMARAŃCZA 201 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 165,00 zł

165,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL22

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA BANAN 202 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 160,00 zł

160,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL36

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA IMBIR 455 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 185,00 zł

185,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL41

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA MORELA 206 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 162,00 zł

162,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SEMPRE326

Marka: SEMPRE

op. 3.5 kg PASTA BRZOSKWINIA 210001 SEMPRE skoncentrowana pasta brzoskwiniowa z kawałkami owoców

Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.

Cena 194,78 zł

55,65 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SEMPRE324

Marka: SEMPRE

op. 3.5 kg PASTA ANANAS 210002 SEMPRE skoncentrowana pasta ananasowa z kawałkami owoców

Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.

Cena 187,43 zł

53,55 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: BABBI77

Marka: BABBI

3 kg VARIEGATO FRAGOLINE 12627 BABBI poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania

Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 270,00 zł

90,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU