Indeks: CALLEBAUT77
Marka: CALLEBAUT
1,6 kg Patyczki z CIEMNEJ czekolady 44% 80 mm TB-55-8-356 Barry Callebaut
78,13 zł / 1 kg
1kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:
Ciemne dropsy do polew na bazie tłuszczu.
Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z ciemnej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.
Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.
Składniki: cukier, całkowicie uwodornione i nie uwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy),
odtłuszczone kakao w proszku (15,8%), emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa, aromaty.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2305/550 kJ/kcal
- tłuszcz: 38,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 35,3 g
- węglowodany: 49,9 g
- w tym cukry: 48,1 g
- białko: 3,6 g
- sól: 0,5 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: CALLEBAUT77
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SEMPRE06
Marka: SEMPRE
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: DAWN110(1)
Marka: Dawn
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI110
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o intensywnym smaku kakao. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem. Dopracowany skład polewy zapobiega separacji tłuszczu na powierzchni wyrobów podczas ich przechowywania!
Indeks: BAKELS06
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI130
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o intensywnym smaku kakao. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: DAWN199
Marka: Dawn
Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.