Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Opis produktu
"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."
"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."
![]()
CARAMELLO SALATO GIUBILEO - "pasta o typowym smaku toffi z lekką słoną nutą, przygotowana na bazie zagęszczonego pełnego mleka i karmelizowanego cukru; z cukrem trzcinowym i winogronowym"
![]()
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
![]()
Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, skondensowane mleko pełne słodzone, słodzone żółtko jaja kurzego (żółtko jaja kurzego, cukier), karmel, sól, naturalny aromat, skrobia kukurydziana, barwnik: karoteny (E160a); może zawierać orzechy; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.
![]()
| RECEPTURA - DOZOWANIE | |
| PASTA GIUBILEO | 70-100 g | 
| MIESZANKA BAZOWA | 1000 g | 
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 1151/275 kJ/kcal | 
| Tłuszcz | 1.4 g | 
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.5 g | 
| Węglowodany | 61.0 g | 
| w tym cukry | 60.0 g | 
| Białko | 2.1 g | 
| Błonnik | 0.0 g | 
| Sól | 2.5 g | 
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
 - PC646P
 - NAZWA HANDLOWA
 - CARAMELLO SALATO GIUBILEO
 - MASA NETTO
 - 3.0 kg
 - OPAKOWANIE
 - WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
 - OPAKOWANIE ZBIORCZE
 - 2 x 3.0 kg - 6.0 kg
 - RODZAJ
 - PASTA SMAKOWA
 - SMAK
 - SŁONY KARMEL
 - KONSYSTENCJA
 - GŁADKA
 - PRZEZNACZENIE
 - DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
 - PRZEZNACZENIE
 - PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
 - ZASTOSOWANIE
 - PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
 - DOZOWANIE
 - 70-100 g/l mieszanki bazowej
 - WARUNKI PRZECHOWYWANIA
 - W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
 - WARUNKI PRZECHOWYWANIA
 - W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
 - TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
 - 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
 - SERIA PRODUKTOWA
 - GIUBILEO EXPERIENCE