- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3 kg VARIEGATO FRAGOLINE 12627 BABBI poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
VARIEGATI FRUTTA - seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z kawałkami świeżych lub kandyzowanych owoców. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty owocowe doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Variegato z owocami to idealne dodatek do klasycznych smaków lodów oraz kremów. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
VARIEGATO FRAGOLINE - poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców.
Składniki: poziomki (53%), cukier, syrop glukozowy, skoncentrowany sok truskawkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas askorbinowy (E300), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), aromaty, barwniki: koszenila (E120), antocyjany (E163).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
VARIEGATO FRUTTA | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 958/226 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 55.0 g |
w tym cukry | 54.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.0 g |
PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 1.26.27
- NAZWA HANDLOWA
- VARIEGATO FRAGOLINE
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ I FOLIĄ ZABEZPIECZAJĄCĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 4 x 3.0 kg - 12 kg
- RODZAJ
- PASTA VARIEGATO
- SMAK
- POZIOMKA
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA Z OWOCAMI
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
- DOZOWANIE
- QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- VARIEGATI FRUTTA
- CERTYFIKATY
- GLUTEN FREE
- CERTYFIKATY
- LACTOSE FREE
- WYPRODUKOWANO
- WE WŁOSZECH
Indeks: BABBI88
Marka: BABBI
1.25 kg FRUTTAFRUTTA UVA 11521 BABBI kompletna mieszanka w proszku do lodów owocowych - winogrona
Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO MELOGRANO pasta do przekładania owoc granatu 12095871 Pernigotti
Indeks: PAVONI138
Marka: PAVONI ITALIA
SPV64MACARONS PAVONI 585 x 385 mm mata do makaroników z włókna szklanego z obustronną powłoką silikonową
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
2,5kg VARIEGATO BIANCO CON RISO SOFFIATO biała czekolada z chrupkami ryżowymi 12828 BABBI
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA PISTACCHIO 12093045 PERNIGOTTI gładki krem pistacjowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
5kg RICOPERTURA PINGUINI krem z ciemnej czekolady do przekładania 12093141 Pernigotti
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA PEANUT BUTTER B-FREE 1280104 BABBI krem orzech arachidowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA BIANCA 12093034 PERNIGOTTI gładki krem z białej czekolady do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
op. 3 kg GOLOSA PISTACCHIO 12832 BABBI gładki krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
3kg VARIEGATO PISTACCHIO GRANELLA chrupiąca pasta pistacjowa do przekładania 12093019 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL382
Marka: COMPRITAL
2,5kg SCROLLO pasta variegato krem karmelowy z orzechami nerkowca PC509P Comprital
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA PISTACCHIO B-FREE 1230123 BABBI krem pistacjowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA RINASCIMENTO 12093226 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
2.5 kg VARIEGATO WAFERINI CAFFÈ 12314 BABBI krem kawowy z wafelkami i pralinkami z orzechów laskowych
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO ARANCIA CON SCORZETTE pasta pomarańczowa z kandyzowaną skórką 12371 BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT37
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI210
Marka: BABBI
3 kg VARIEGATO PESCA B-FREE 12670 BABBI brzoskwiniowa pasta do przekładania bez dodatku cukru
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.