• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

  • Nowy
pasta cukiernicza o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi
  • pasta cukiernicza o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi

op. 5 kg VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK 12093641B PERNIGOTTI pasta o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi

PERNIGOTTI281

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

560,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK chrupiąca pasta do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Zaskakujące połączenie kakao, pasty z orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi. Pasta pozwala na uzyskanie wyjątkowego kontrastu tekstur - połączenie kremowych i puszystych lodów, z gęstym i chrupiącym variegato.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty orzechowej z chrupiącymi dodatkami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Dopracowane smaki kremów z chrupiącymi dodatkami to doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

Składniki: cukier, olej roślinny (słonecznikowy) chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, mąka kukurydziana, dekstroza, sól), serwatka w proszku, odtłuszczone kakao w proszku, pasta z orzechów laskowych, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty; produkt może zawierać jaja, migdały, orzechy w tym orzechy arachidowe, nasiona sezamu.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA VARIEGATO quantum satis - według uznania
PASTA SMAKOWA 50 g / 1 kg białej mieszanki bazowej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2253/539 kJ/kcal
Tłuszcz 31.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 3.9 g
Węglowodany 60.0 g
w tym cukry 48.0 g
Białko 4.0 g
Sól 0.34 g

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
OPAKOWANIE WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
MASA NETTO 5.0 KG
NAZWA HANDLOWA VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK
NUMER KATALOGOWY 12093641B
OPAKOWANIE ZBIORCZE 10.0 KG = 2 X 5.0 KG - KARTON
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI

- W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU

RODZAJ PRODUKTU PASTA VARIEGATO - DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
SMAK KAKAO + ORZECH LASKOWY + CHRUPKI RYŻOWE
BARWA CHARAKTERYSTYCZNA - BRĄZOWA
KONSYSTENCJA

KREMOWA, GŁADKA

Z CHRUPKAMI RYŻOWYMI

SERIA PRODUKTOWA VARIEGATO
CERTYFIKATY PRODUKT BEZGLUTENOWY
WYPRODUKOWANO WE WŁOSZECH
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE

PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA

PASTA SMAKOWA DO LODÓW

NADZIENIE CUKIERNICZE

NADZIENIE DO PRALIN

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI281
11 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI301

Marka: PERNIGOTTI

5 kg VARIEGATO AMORE ARACHIDE SALATA 12092018 PERNIGOTTI krem orzechowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi orzechami ziemnymi

Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 570,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI300

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 725,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI49

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 474,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI309

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg STRACCIATA DI NOCCIOLA TOSTATA SALATA 12092694 PERNIGOTTI prażone pesto z orzechów laskowych z sola morską

Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.

Cena 475,65 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU