op. 3 kg Variegato Uvetta 12668 Babbi - pasta do przekładania lodów z rodzynkami i winem marsala
Pasta variegato do urozmaicania lodów z rodzynkami i winem Marsala. Pasta do przekładania i dekorowania lodów Malaga. Rodzynki z winem Marsala do urozmaicania serników i ciasta drożdżowego.
Opis produktu
Pasta variegato z rodzynkami i winem Marsala!
VARIEGATI CLASSICI - seria smakowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącymi dodatkami. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty, które doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Kremy variegato to idealny dodatek do klasycznych smaków lodów. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
Pasta variegato do lodów malaga!
Variegato Uvetta - pasta variegato z rodzynkami sułtańskimi i winem Marsala - do urozmaicania lodów i deserów.
Rodzynki w syropie z winem Marsala do urozmaicania serników i ciast drożdżowych!
Składniki: cukier, rodzynki sułtańskie (25%), syrop glukozowy, woda, wino Marsala (zawiera siarczyny), aromaty, skrobia modyfikowana (E1422), sól, barwniki: karoteny (E160a), karmel amoniakalno-siarczynowy (E150d).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
VARIEGATO CLASSICI | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1349/318 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 72.0 g |
w tym cukry | 62.0 g |
Białko | 0.9 g |
Sól | 0.2 g |
Zastosowanie past variegato:
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- 1.26.68
- NAZWA HANDLOWA
- VARIEGATO UVETTA
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 4 x 3.0 kg - 12 kg
- RODZAJ
- SMAKOWA PASTA VARIEGATO
- SMAK
- RODZYNKI I WINO MARSALA
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- VARIEGATI CLASSICI
- WYPRODUKOWANO
- WE WŁOSZECH