op. 3 kg Variegato Noisette Classica - 13101 Babbi - krem gianduia - pasta z prażonych orzechów laskowych i kakao

Indeks: BABBI217
Marka:

Pasta Variegato Noisette Classica - to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych i kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów. Nadzienie z orzechów laskowych i kakao do stosowania w cukiernictwie.

252,00 zł (23% VAT)
84,00 zł / 1 kg

204,88 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 2 szt.

Opis produktu

Krem gianduia do przekładania lodów!

Variegato Noisette Classica to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych z kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.

Zastosowanie past variegato:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,

- do przekładania i smarowania tortów,

- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,

- dodatek do kremów i deserów,

- nadzienie cukiernicze,

- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.

Składniki i alergeny: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), prażone orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty; produkt może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i pozostałych orzechów.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Krem czekoladowo-orzechowy do dekoracji lodów!

DOZOWANIE
Pasta variegato quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2255/540 kJ/kcal
Tłuszcz 33.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4.1 g
Węglowodany 54.0 g
w tym cukry 52.0 g
Białko 7.1 g
Sól 0.09 g

Charakterystyka produktu pasta Variegato Noisette Classica od Babbi:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Nazwa handlowa Variegato Noisette Classica
Numer katalogowy 1.31.01
Rodzaj pasta variegato do przekładania i dekorowania
Smak orzechy laskowe i kakao
Barwa ciemnobrązowa
Konsystencja kremowa
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą
Masa netto 3.0 kg
Opakowanie zbiorcze 12.0 kg = 4 x 3.0 kg
Seria produktowa Variegati Classici
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa
Produkt bezglutenowy
Producent Babbi S.r.l.
Dystrybutor Sempre Group Sp. z o.o.

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów!

Szczegóły produktu