Indeks: COMPRITAL129
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA GIANDUIA skoncentrowana pasta orzechy laskowe i kakao PC569P Comprital
149,50 zł / 1 kg
Pasta Variegato Noisette Classica - to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych i kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów. Nadzienie z orzechów laskowych i kakao do stosowania w cukiernictwie.
Variegato Noisette Classica to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych z kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.
- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,
- do przekładania i smarowania tortów,
- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,
- dodatek do kremów i deserów,
- nadzienie cukiernicze,
- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.
Składniki i alergeny: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), prażone orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty; produkt może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i pozostałych orzechów.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.
DOZOWANIE | |
Pasta variegato | quantum satis - według uznania |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2255/540 kJ/kcal |
Tłuszcz | 33.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4.1 g |
Węglowodany | 54.0 g |
w tym cukry | 52.0 g |
Białko | 7.1 g |
Sól | 0.09 g |
Nazwa handlowa | Variegato Noisette Classica |
Numer katalogowy | 1.31.01 |
Rodzaj | pasta variegato do przekładania i dekorowania |
Smak | orzechy laskowe i kakao |
Barwa | ciemnobrązowa |
Konsystencja | kremowa |
Opakowanie | plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą |
Masa netto | 3.0 kg |
Opakowanie zbiorcze | 12.0 kg = 4 x 3.0 kg |
Seria produktowa | Variegati Classici |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa |
Produkt | bezglutenowy |
Producent | Babbi S.r.l. |
Dystrybutor | Sempre Group Sp. z o.o. |
Indeks: COMPRITAL129
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI12
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI106
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI12/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI119
Marka: BABBI
Indeks: BABBI163
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: BABBI229
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI266
Marka: PERNIGOTTI
Pasta Variegato Torrone Rustico Cacao to wyjątkowe połączenie kremu czekoladowo-orzechowego z kawałami rustykalnego nugatu. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Czekoladowy krem cukierniczy z kawałkami ciągnącego nugatu. Smak inspirowany tradycyjnym nugatem z migdałami i orzechami laskowymi.
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: PERNIGOTTI309
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI294
Marka: PERNIGOTTI
Variegato Coffee Shock to wyjątkowe połączenie kawy z czekoladą. Krem czekoladowy z chrupiącymi kryształkami kawowymi. Kremowa pasta z kontrastującym dodatkiem chrupiącego i aromatycznego cukru kawowego. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.
Indeks: COMPRITAL266
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI73
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: COMPRITAL382
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI321
Marka: PERNIGOTTI
Pasta Variegato Nougatine to intensywnie czekoladowy krem z kawałkami chrupiących orzechów laskowych w karmelu. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Czekoladowy krem cukierniczy z kawałkami chrupiących orzechów. Smak kremu inspirowany popularnymi czekoladowo-orzechowymi czekoladkami w kształcie jajeczek prosto z Piemontu.
Indeks: BABBI192
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów z rodzynkami i winem Marsala. Pasta do przekładania i dekorowania lodów Malaga. Rodzynki z winem Marsala do urozmaicania serników i ciasta drożdżowego.
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DAWN240(1)
Marka: Dawn
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI259
Marka: PERNIGOTTI
Variegato Frollino Al Cacao to wyjątkowe połączenie kakao i pasty z orzechów laskowych z chrupiącymi ciasteczkami czekoladowymi. Krem czekoladowo orzechowy z ciasteczkami. Kremowa pasta z chrupiącymi ciasteczkami czekoladowymi. Kontrastujące połączenie tekstur. Gładki krem z kakao i orzechów laskowych z chrupiącym dodatkiem kruchych ciasteczek czekoladowych.