Krem gianduia do przekładania lodów!

Variegato Noisette Classica to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych z kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.

Zastosowanie past variegato:

- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,
- do przekładania i smarowania tortów,
- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,
- dodatek do kremów i deserów,
- nadzienie cukiernicze,
- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.

Składniki i alergeny: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), prażone orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty; produkt może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i pozostałych orzechów.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Krem czekoladowo-orzechowy do dekoracji lodów!

DOZOWANIE |
Pasta variegato |
quantum satis - według uznania |


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU |
Wartość energetyczna |
2255/540 kJ/kcal |
Tłuszcz |
33.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
4.1 g |
Węglowodany |
54.0 g |
w tym cukry |
52.0 g |
Białko |
7.1 g |
Sól |
0.09 g |

Charakterystyka produktu pasta Variegato Noisette Classica od Babbi:

Nazwa handlowa |
Variegato Noisette Classica |
Numer katalogowy |
1.31.01 |
Rodzaj |
pasta variegato do przekładania i dekorowania |
Smak |
orzechy laskowe i kakao |
Barwa |
ciemnobrązowa |
Konsystencja |
kremowa |
Opakowanie |
plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą |
Masa netto |
3.0 kg |
Opakowanie zbiorcze |
12.0 kg = 4 x 3.0 kg |
Seria produktowa |
Variegati Classici |
Przeznaczenie |
do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie |
do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa |
Produkt |
bezglutenowy |
Producent |
Babbi S.r.l. |
Dystrybutor |
Sempre Group Sp. z o.o. |

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów!




