włoski krem gianduia do lodów i cukiernictwa - Cukieteria.pl
  • włoski krem gianduia do lodów i cukiernictwa - Cukieteria.pl

op. 3 kg Variegato Noisette Classica - 13101 Babbi - krem gianduia - pasta z prażonych orzechów laskowych i kakao

BABBI217

Pasta Variegato Noisette Classica - to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych i kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów. Nadzienie z orzechów laskowych i kakao do stosowania w cukiernictwie.

252,00 zł
Brutto

84,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 2

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

Krem gianduia do przekładania lodów!

Variegato Noisette Classica to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych z kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.

Zastosowanie past variegato:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,

- do przekładania i smarowania tortów,

- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,

- dodatek do kremów i deserów,

- nadzienie cukiernicze,

- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.

Składniki i alergeny: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), prażone orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty; produkt może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i pozostałych orzechów.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Krem czekoladowo-orzechowy do dekoracji lodów!

DOZOWANIE
Pasta variegato quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2255/540 kJ/kcal
Tłuszcz 33.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4.1 g
Węglowodany 54.0 g
w tym cukry 52.0 g
Białko 7.1 g
Sól 0.09 g

Charakterystyka produktu pasta Variegato Noisette Classica od Babbi:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Nazwa handlowa Variegato Noisette Classica
Numer katalogowy 1.31.01
Rodzaj pasta variegato do przekładania i dekorowania
Smak orzechy laskowe i kakao
Barwa ciemnobrązowa
Konsystencja kremowa
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą
Masa netto 3.0 kg
Opakowanie zbiorcze 12.0 kg = 4 x 3.0 kg
Seria produktowa Variegati Classici
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa
Produkt bezglutenowy
Producent Babbi S.r.l.
Dystrybutor Sempre Group Sp. z o.o.

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów!

Szczegóły produktu
BABBI217
2 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI12

Marka: PERNIGOTTI

op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C

favorite_border favorite

Pasta o kremowej konsystencji, intensywnej barwie i autentycznym smaku Gianduia. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego. Wysoka zawartość pasty z orzechów laskowych i ciemnego kakao.

Cena 1 128,00 zł

188,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: BABBI98

Marka: BABBI

op. 1 kg Topping Gianduia - 13243 Babbi - polewa dekoracyjna do lodów i deserów - krem z orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Topping Gianduia, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.

Cena 90,00 zł

90,00 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI40

Marka: BABBI

2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami

favorite_border favorite

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 283,75 zł

113,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI12

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI - gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao

favorite_border favorite

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 240,00 zł

80,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI144

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI - gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 301,50 zł

100,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI119

Marka: BABBI

op. 3 kg Gianduia Trinacria Babbi - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - bez dodatku cukru - nr. kat. 12389

favorite_border favorite

Pasta cukiernicza bez dodatku cukru. Produkt o intensywnym smaku prażonych orzechów laskowych i kakao. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego.

Cena 585,00 zł

195,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE