W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
śr. 22 cm dwustronny podkład do stelaża tortu piętrowego - foliowana podkładka do tortu - biało-czarna
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Opis produktu
Dwustronna podkładka cukiernicza do stelaża tortu piętrowego.
Seria dwustronnie foliowanych podkładów do tworzenia stelaży tortów piętrowych.
Wykonane są z cienkiego sztywnego kartonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Dzięki dwustronnemu foliowaniu nadają się do stosowania wewnątrz tortu.
Przeznaczone są do podtrzymywania piętra tortu przy konstruowaniu wewnętrznego stelaża z użyciem specjalnych wsporników.
Dwustronna powłoka foliowa zabezpiecza podkład przed działaniem wilgoci i tłuszczu.
Podkłady można stosować również w sposób tradycyjny do transportu, przechowywania i serwowania ciast i tradycyjnych tortów.
Grubość podkładów to około 2 mm.
Jedna strona podkładki w kolorze białym, druga strona w kolorze czarnym.
Dwustronne podkładki do tortu sprzedawane są na sztuki.
Oferta dotyczy 1 sztuki podkładki cukierniczej.
Charakterystyka i szczegóły produktu - dwustronna podkładka do tortu:
Rodzaj | dwustronny cienki podkład do tortu |
Kształt | okrągły |
Wymiary | śr. 22 cm x wys. 2 mm |
Średnica | około 220 mm |
Grubość | około 2 mm |
Opakowanie | brak opakowania ochronnego |
Oferta dotyczy | 1 sztuki |
Opakowanie zbiorcze | 10 sztuk |
Materiał | karton powlekany folią |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do stelaża tortu piętrowego |
Odporność | na działanie tłuszczu i wilgoci |
Kolor | biały i czarny |
Wzór | gładki |
Barwa | jednolite kolory |
Producent | Alfatec Pro |
Dystrybutor | Sempre Group |
Możliwości zastosowania dwustronnych podkładek do tortu:
- podkładka podtrzymująca do stelaża tortu piętrowego,
- podkładka pod tradycyjne torty,
- podkładka do serwowania wypieków,
- do transportu tortów sprzedawanych na wynos,
- to transportu ciast i wypieków sprzedawanych na wynos.
Do tworzenia wewnętrznego stelaża tortu piętrowego używane są specjalne wsporniki, które docina sią na wymiar.
Wsporniki służą do podtrzymywania pięter toru, które umieszcza się na dwustronnie foliowanych podkładkach.
Szczegóły produktu
1 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
50 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
śr. 26 cm PODKŁAD BIAŁY STYRODUR SWEETDECOR - gruby podkład do tortów o wysokości ok. 2.2 cm
Solidnie wykonany podkład ze styroduru z nakładką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
śr. 26 cm PODKŁAD ZŁOTY STYRODUR SWEETDECOR - gruby podkład do tortów o wysokości ok. 2.2 cm
Solidnie wykonany podkład ze styroduru z nakładką w kolorze złotym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z holograficzną powłoką w kolorze złotym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z holograficzną powłoką w kolorze złotym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
1 szt. ∅ 30 cm PODKŁAD OKRĄGŁY SYRENKA gruby kolorowy podkład do tortów o wysokości ok. 1.2 cm
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z kolorową powłoką. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
1 szt. ∅ 30 cm PODKŁAD OKRĄGŁY LEGO gruby kolorowy podkład do tortów o wysokości ok. 1.2 cm
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z kolorową powłoką. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
op. 8 g Srebro perłowe - Sweet Decor - brokatowy barwnik spożywczy w proszku do ręcznego dekorowania
Srebrny perłowy barwnik spożywczy w postaci drobnego proszku - brokatu. Idealny do dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych.
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.