śr. 22 cm dwustronny podkład do stelaża tortu piętrowego - foliowana podkładka do tortu - biało-czarna

Indeks: ALFATEC65
Marka:

Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.

0,90 zł (23% VAT)
0,90 zł / 1 szt.

0,73 zł netto

Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu

Magazyn: 189 szt.

Opis produktu

Dwustronna podkładka cukiernicza do stelaża tortu piętrowego.

Seria dwustronnie foliowanych podkładów do tworzenia stelaży tortów piętrowych.

Wykonane są z cienkiego sztywnego kartonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.

Dzięki dwustronnemu foliowaniu nadają się do stosowania wewnątrz tortu.

Przeznaczone są do podtrzymywania piętra tortu przy konstruowaniu wewnętrznego stelaża z użyciem specjalnych wsporników.

Dwustronna powłoka foliowa zabezpiecza podkład przed działaniem wilgoci i tłuszczu.

Podkłady można stosować również w sposób tradycyjny do transportu, przechowywania i serwowania ciast i tradycyjnych tortów.

Grubość podkładów to około 2 mm.

Jedna strona podkładki w kolorze białym, druga strona w kolorze czarnym.

Dwustronne podkładki do tortu sprzedawane są na sztuki.

Oferta dotyczy 1 sztuki podkładki cukierniczej.

Charakterystyka i szczegóły produktu - dwustronna podkładka do tortu:

Rodzaj dwustronny cienki podkład do tortu
Kształt okrągły
Wymiary śr. 22 cm x wys. 2 mm
Średnica około 220 mm
Grubość około 2 mm
Opakowanie brak opakowania ochronnego
Oferta dotyczy 1 sztuki
Opakowanie zbiorcze 10 sztuk
Materiał karton powlekany folią
Przeznaczenie do kontaktu z żywnością
Zastosowanie do stelaża tortu piętrowego
Odporność na działanie tłuszczu i wilgoci
Kolor biały i czarny
Wzór gładki
Barwa jednolite kolory
Producent Alfatec Pro
Dystrybutor Sempre Group

Możliwości zastosowania dwustronnych podkładek do tortu:

- podkładka podtrzymująca do stelaża tortu piętrowego,

- podkładka pod tradycyjne torty,

- podkładka do serwowania wypieków,

- do transportu tortów sprzedawanych na wynos,

- to transportu ciast i wypieków sprzedawanych na wynos.

Do tworzenia wewnętrznego stelaża tortu piętrowego używane są specjalne wsporniki, które docina sią na wymiar.

Wsporniki służą do podtrzymywania pięter toru, które umieszcza się na dwustronnie foliowanych podkładkach.

ZASTOSOWANIE DWUSTRONNIE FOLIOWANYCH PODKŁADÓW

KONSTRUKCJA WEWNĘTRZNEGO STELAŻA TORTU PIĘTROWEGO

Szczegóły produktu