20g Barwnik CZARNY do czekolady w PROSZKU WS-P-245 Food Colours
Jak otynkować tort zobacz www.akademiatortu.pl
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
Wymiary:
Materiał: cienki karton
Kolor: złoto- srebrny (dwustronny)
Kształt: okrągły, dekoracyjny brzeg
Rodzaj: cienki, dwustronnie foliowany z dekoracyjnym brzegiem (falbanka)
Przeznaczenie: przechowywanie, transport i serwowanie różnego rodzaju wypieków, w tym ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
Opakowanie zbiorcze: 50 szt. (foliowe opakowanie ochronne)
Seria produktowa: COLLINO
Szczegóły produktu
20g Barwnik CZARNY do czekolady w PROSZKU WS-P-245 Food Colours
Jak otynkować tort zobacz www.akademiatortu.pl
400 g CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E0-D94 CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Dekoracyjne tekturowe foremki z wewnętrzną powłoką silikonową do wypieku babeczek. Sztywna konstrukcja, która nie wymaga stosowania dodatkowych form i stelaży podczas pieczenia. Silikonowa powłoka zabezpieczająca przed przywieraniem. Powlekane foremki do wypieku muffinek.
∅ 28 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13126 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej