Indeks: UNI-PACK24
Marka: SEMPRE
1 szt. Kartonik na tort 21/21/12h cm A25KTC10 z rączką
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3,70 zł / 1 szt.
Wymiary:
Materiał: cienki karton
Kolor: złoty
Kształt: okrągły, gładki brzeg
Rodzaj: cienki, jednostronnie foliowany
Przeznaczenie: przechowywanie, transport i serwowanie różnego rodzaju wypieków, w tym ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
Opakowanie zbiorcze: 100 szt. (foliowe opakowanie ochronne)
Seria produktowa: DISG
Indeks: UNI-PACK24
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: FSOPAKOWANIA28
Marka: SEMPRE
pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: CCW06
Marka: CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
Indeks: BIRKMANN172
Marka: BIRKMANN
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni roboczych.
Indeks: TALA15
Marka: TALA
Wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Indeks: PAPILART139
Marka: PapilArt
Indeks: ALFATEC65
Marka: ALFATEC PRO
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Indeks: PODKŁADYCUK17
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: PODKŁADYCUK05
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: COLLINO60
Marka: Collino
Indeks: ALFATEC64
Marka: ALFATEC PRO
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Indeks: PODKŁADYCUK07
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: COLLINO51
Marka: Collino
Indeks: COLLINO52
Marka: Collino
Indeks: COLLINO09
Marka: Collino
Indeks: COLLINO11
Marka: Collino
Indeks: ALFATEC68
Marka: ALFATEC PRO
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt