
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Wymiary:
Materiał: karton
Kolor: złoty
Kształt: okrągły, gładki brzeg, z uchwytem
Rodzaj: cienka, sztywna, jednostronnie foliowana
Przeznaczenie: przechowywanie, transport i serwowanie różnego rodzaju pojedynczych porcji, czekoladek, pralin oraz deserów.
Opakowanie: 1 szt.
Opakowanie zbiorcze: 200 szt. (foliowe opakowanie ochronne)
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CHOCOWORLD26
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Zaokrąglony Stożek 1433CW Chocolate World
Indeks: MODECOR198/10
Marka: MODECOR
Indeks: SILIKOMART503
Marka: SILIKOMART
Indeks: MODECOR779
Marka: MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Indeks: PODKŁADYCUK05
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: COLLINO52
Marka: Collino
Indeks: MODECOR536
Marka: MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Indeks: COLLINO55
Marka: Collino
Indeks: COLLINO51
Marka: Collino
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: NOVACART170
Marka: NOVACART
Indeks: COLLINO12
Marka: Collino
Indeks: MODECOR780
Marka: MODECOR
Podkład dsztywny, dwustronny
Indeks: PODKŁADYCUK07
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Indeks: COLLINO67
Marka: Collino