W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
 - PROMOCJE
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
 - BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
 - BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
 - MIESZANKI DO LODÓW
 - DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
 - PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
 - PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
 - TOPPINGI
 - POLEWY ZASTYGAJĄCE
 - POSYPKI DO LODÓW
 - SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
 - KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
 - SMAKÓWKI DO LODÓW
 - FORMY DO LODÓW
 
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
 - TYLKI CUKIERNICZE
 - WORKI CUKIERNICZE
 - WAŁKI DO MASY I CIASTA
 - AKCESORIA DO KORONEK
 - AKCESORIA FLORYSTYCZNE
 - KRATKI DO STUDZENIA
 - RÓZGI i TRZEPACZKI
 - NOŻE KUCHENNE
 - SZPATUŁY CUKIERNICZE
 - SKROBKI
 - ŁOPATKI KUCHENNE
 - PĘDZELKI
 - MISKI
 - MIARKI KUCHENNE
 - TARKI RĘCZNE
 - DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
 - SITKA CUKIERNICZE
 - STOLNICE SILIKONOWE
 - FOLIE GITAROWE
 
 - SPRZĘT BARISTYCZNY
 - SYFONY I AKCESORIA
 - TERMOMETRY I MIERNIKI
 - ROBOTY KUCHENNE
 - BLENDERY
 - URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
 - DRUKARKI SPOŻYWCZE
 - GOFROWNICE I AKCESORIA
 - ŚRODKI HIGIENY
 
 - 
				
											
						
 - SZKOLENIA CUKIERNICZE
 - KSIĄŻKI CUKIERNICZE
 
- AGUGIARO & FIGNA
 - ALFATEC PRO
 - ASTRA SWEETS
 - BABBI
 - BALDINI
 - BAMIX OF SWITZERLAND
 - BARBARA LUIJCKX
 - BENEO
 - BIRKMANN
 - BONUS
 - BOTANICA
 - BRAND 4CAKE
 - BRAS MILANO
 - CACAO BARRY
 - CALLEBAUT
 - CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
 - CHOCOLATE WORLD
 - CHOCOVIC
 - COLLINO
 - COMPRITAL
 - DANTOM
 - DAWN FOODS
 - DE BUYER
 - DEBIC
 - DECO RELIEF
 - DECORA
 - DEKORA
 - DEKORPOL
 - DIJO FUN&FOOD
 - DITARTE
 - DLA SMAKU
 - DOMOGEL
 - DOROSIOWE RANTY
 - DREIDOPPEL
 - DYLEX
 - ELENA LIOFILIZATY
 - EMIX
 - EUROVANILLE
 - EWALD-GELATINE GMBH
 - FLORENSUC
 - FOOD COLOURS
 - FRACTAL COLORS
 - FRANTYL
 - FS OPAKOWANIA
 - GALAGO MEDAC
 - GIUBILEO EXPERIENCE
 - GIUSTO MANETTI BATTILORO
 - GODAN
 - GOLDPLAST
 - GRODCONO
 - HANS BRUNNER
 - HEINZELMANN
 - HENDI
 - HERSTA
 - ICB TECNOLOGIE
 - ISI INSPIRING FOOD
 - KOMAGES
 - KRAM
 - LAPED
 - LC TRADE POLAND
 - LEAGEL
 - LEDUVEL
 - LIV OPAKOWANIA
 - LOUIS FRANCOIS
 - LOVE NATURE
 - LUBECA
 - MARTELLATO
 - MASTER MARTINI
 - MASTERCHEM
 - MAZZONI GROUP
 - MICROPLANE
 - MIRAN
 - MIX EXPERT
 - MIXIT
 - MODECOR
 - MONA LISA
 - MONIN
 - MORI 2A
 - MULTIICE
 - NESTLE PROFESSIONAL
 - NOVACART
 - PAPILART
 - PAVONI ITALIA
 - PEJOT
 - PERNIGOTTI
 - PIANETTA DI BARBIERI
 - PODKŁADY CUKIERNICZE
 - POLKRYS
 - POLO PLAST
 - PROFBOARD
 - RAVIFRUIT
 - ROBOT COUPE
 - ROSE DECOR
 - SALPA
 - SARACINO
 - SASKIA
 - SEMPRE
 - SICO KITCHENWARE
 - SILIKOMART
 - SOSA INGREDIENTS
 - STALGAST
 - STARK
 - STÖCKEL
 - STYROPAK
 - SWEET DECOR
 - TALA
 - TEAHOUSE EXCLUSIVES
 - TESCOMA
 - TESTO
 - THERMOHAUSER
 - TOMGAST
 - TRUCILLO
 - UNIPACK
 - UNOX
 - VALRHONA
 - VAN HOUTEN
 - VITAMIX
 - VITO OIL FILTER SYSTEM
 - WILTON
 - ZEELANDIA
 
Szukaj
Opis produktu
- Seria złotych, cienkich podkładów pod ciasta i torty z gładkim brzegiem.
 - Wykonane są z cienkiego kartonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
 - Posiadają metaliczną, foliową powłokę, która zabezpiecza wierzch podkładu przed działaniem wilgoci oraz tłuszczu.
 - Przeznaczone są do transportu, przechowywania oraz serwowania różnego rodzaju wypieków.
 - Podkłady mają grubość około 2 mm i dostępne są w rozmiarach od ∅ 14 do ∅ 40 cm.
 - Podkłady sprzedawane są na sztuki.
 - Opakowanie zbiorcze podkładów to 100 sztuk.
 
Wymiary:
- ∅ 26 cm
 - h ok. 2 mm
 
Materiał: cienki karton
Kolor: złoty
Kształt: okrągły, gładki brzeg
Rodzaj: cienki, jednostronnie foliowany
Przeznaczenie: przechowywanie, transport i serwowanie różnego rodzaju wypieków, w tym ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
Opakowanie zbiorcze: 100 szt. (foliowe opakowanie ochronne)
Seria produktowa: DISG
.png)
Szczegóły produktu
1 szt. Pudełko 26/26/14h cm brązowe z rączką T28 KRAFT Grodruk
Pudełko na ciasto lub tort, kartonowe z cienkiej tektury.
op. 1.89 l Dark Chocolate La Sauce de MONIN - kremowy sos o smaku ciemnej czekolady
Kremowy sos o smaku ciemnej czekolady do wyśmienitej Dark Chocolate Mocha. Idealne uzupełnienie napojów kawowych. Doskonały smak i aksamitna konsystencja. Sos Gourmet to także wysokiej jakości polewa do lodów i deserów.
1 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-E4-U71 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.